blog

Bij deze combineer ik twee passies: ik start met bloggen. Ik krijg veel vragen, want reizen doe ik op mijn manier. Vrienden willen weten waar ik mijn hotels boek, op welke website ik die goedkope vlucht gevonden heb. Ik stap geen reisbureau binnen, maar zoek alles zelf uit. Mijn voorbereiding is al de helft van de reis. Genieten. De reismicrobe die me niet los laat.

blog

Foto’s delen op Facebook, je familie een fotoboekje tonen, … Leuk maar ik voelde dat het niet genoeg was. Ik wilde meer met al mijn indrukken en anekdotes. Ook daarom wil ik deze blog schrijven. Reizen is je ogen open houden & je laten inpakken.

Reizen. Ik ben een laatbloeier. Van thuis kreeg ik het niet mee, het willen: ‘de wereld zien’, de reismicrobe. Naar het noorden van Frankrijk gaan was al een hele trip. Maar eens ik er van proefde, voelde ik dat er geen weg terug was. Met m’n reisgids in de hand, loop ik als een jong veulen een nieuwe stad of streek te ontdekken.

Bloggen. Als kind wilde ik schrijfster worden, en op mijn dertiende publiceerde ik mijn eerste ‘boek’. Negentien was ik toen een hogeschool me zou opleiden tot journalist. Maar dat werd het niet, want ik ben nu al 6 jaar sociaal werker. Toch is het steeds blijven kriebelen, dat willen delen. Het ‘niesgierig’ zijn.

blog

Ik lanceer vandaag mijn blog. Zo spannend, zo nieuw!