Eastin Grand Hotel

Oh boy! Wat is het druk. Het werk slorpt me behoorlijk op en mijn sociaal leven ligt nu ook niet bepaald op zijn gat: brunches, babyborrels, afscheidsfeestjes van reislustige vrienden, verjaardagsparties, … Het zit eivol. Top, want ik zit niet graag stil. Jammer dat mijn blog daar ook een beetje onder lijkt te lijden maar ik hou stug vol. Ik doe het té graag en heb enkele super toffe samenwerkingen en reisjes op til staan die het alleen maar leuker maken.

De laatste maanden kreeg ik verschillende tags, een soort ‘kettingbrief’ die rondgaat onder bloggers. Je leert elkaar beter kennen, stimuleert elkaars blog en je hebt meteen inspiratie voor een nieuw artikel. Ik kreeg er tientallen, maar kon nooit de tijd maken om er eentje in te vullen. Nu doe ik het toch.

Deze tag: de top 5 van favoriete accommodaties werd gestart door Daphne van Food and Flipflops en al veel doorgegeven onder reisbloggers. Ik kreeg hem van Chris Travel Blog. Dankje Chris! Het selecteren was niet eenvoudig, maar erg lang heb ik er niet over moeten doen. Er zijn altijd accommodaties die er uit springen en je eeuwig zullen bij blijven. Reismicrobe staat voor betaalbare luxe, en daar ligt dan ook de focus.

MIJN FAVORIETEN

EASTIN GRAND HOTEL – Bangkok, Thailand

Dit hotel sneed onze adem af. Het was ons eerste hotel in Thailand en dus ook onze eerste stop op onze huwelijksreis die wel wat extra mocht hebben. Een infinity pool en overdreven luxueus ontbijt maakte het plaatje compleet.

Eastin Grand Hotel

Eastin Grand HotelFoto’s: Eastin Grand Hotel

MISTY MOUNTAIN RESERVE – Stormsrivier, Zuid-Afrika

Deze mocht zeker niet ontbreken. In de middle of nowhere, na een tweetal kilometer op een kiezelweg kwamen we aan bij deze cottages. De mooiste zonsondergang EVER gezien én een braai (bbq) voor ons huisje zodat we ’s avonds lekker nergens heen moeten.

ZA

4

Misty Mountain Reserve

VILLAS LA JOYA – Isla Mujeres, Mexico

Met aan de overkant het super toeristische Cancun is Isla Mujeres een heerlijk ruspunt. Wij sliepen bewust in het zuiden van het eiland, waar weinig toeristen logeren. De kleur van de zee, de rust aan het strandje, de zonsondergangen, … Ik zou zo terug gaan!

La joya Mexico

8 10 (3)

Villas La Joya Mexico

CHATEAU DE CORAIL – Queyssac, Frankrijk

Dit kasteel veroverde afgelopen zomer mijn hart, wat een parel! In de Dordogne, omgeven door wijngaarden en strobalen kwamen wij hier compleet tot rust. Een cava aan het zwembad later voelde ik me hier Godin In Frankrijk.

I NEED THIS. Now please #ladoucefrance #chateaudecorail #dordogne #travel #traveling #travelista #travelgirl #travelgram #frenchcastle #wanderlust #champagne #toasttothegoodlife

chateau de corail

VIKING NATURE RESORT – Ko Phi Phi, Thailand

Mijn tweede in een top 5 in Thailand. Een land waar de meer bijzondere overnachtingen ook betaalbaar zijn. Dit resort ligt op Ko Phi Phi, een populair tropisch paradijselijk eiland. Je laten masseren op het strand, een pad thai met zicht op zee, het kon er allemaal. Ik krijg alweer heimwee!

vking

THAI2

Viking Nature ResortIk geef de Travel Tag door aan de volgende 3 reisbloggers:

Marijke van Wandereres Blues
Lotte van Scratching My Map
Bart van VetexBart

Link in je artikel naar mijn artikel en naar de originele Top 5 accommodaties tag van Daphne van travelblog Foodandflipflops.

Super benieuwd naar jouw favoriete accommodaties… Aanraders zijn altijd welkom!