kerstcadeaus

De eindejaarsperiode komt opnieuw in zicht. Sinterklaas meert zijn stoomboot weer aan, en ook de kerstman staat te trappelen van ongeduld. Elk jaar weer die vraag, wat moeten we nu weer kopen, ze hebben alles al, hoe kom je origineel uit de hoek… Reismicrobe to the rescue: wij selecteerden voor jullie een lijst met de leukste cadeaus voor reizigers met jonge kinderen: gezinnen die er graag op uit trekken net als wij. Tijdens deze beklemmende Corona periode moeten we kunnen blijven dromen van reizen, verre vakanties of uitstapjes dichtbij, en daar helpen wij graag bij off course ?

Cadeaus voor reizigers, ook de kerstman is fan.
Ook de kerstman is fan van reizen.

Boeken die je doen wegdromen

Het plannen van een vakantie is bij ons de start van onze vakantie. Wegdromen bij de verschillende bestemmingen en wanneer je dan je tickets en/of verblijf geboekt hebt, gaan zoeken wat er in de omgeving allemaal te doen is, waar de leukste en lekkerste restaurantjes zijn, waar je kinderen zich kunnen uitleven, … We just love it!

Hieronder enkele super toffe boeken met heerlijke bestemmingen en handige tips om je vakantiegevoel terug in gang te zetten. In de twee laatste boeken zal je zelfs twee reisverhalen van ons terug vinden ?

Nog niet genoeg gekregen van deze boeken, check hier nog een hele reeks.

Must haves voor reizen met kindjes #reismicrobeapproved

Wanneer je op vakantie gaat met jonge kinderen heb je een aantal items nodig die je reis vergemakkelijken. En néé dat zijn geen dingen waar je koffer van gaat uitpuilen, want wij reizen zelf het liefst licht en praktisch.

Deze lifesavers hebben voor ons echt een wereld van verschil gemaakt!

De Ergobaby City stroller is DE buggy om mee te nemen op vakantie. Super compact, licht en kinderspel om hem in-en uit te klappen.

Het Instant Reisbed van Aeromoov heeft zijn diensten bij ons al ontelbare keren bewezen. Als reisbed of als box om in te spelen is ons exemplaar al naar Marokko, Portugal, Spanje, etc. meegereisd. Ook met het vliegtuig mag hij perfect mee!

Een IPad of tablet om je kids even rustig te houden in de auto of op het vliegtuig is natuurlijk handig, maar als je deugnieten hem kapot laten vallen heb je er ook niets meer aan. Daarom beter voorkomen dan genezen.

Wil je je fantastische vakantieherinneringen, de ongelooflijke plaatsen waar je geweest bent niet enkel vastleggen vanop de grond, maar het grotere plaatje onthouden: dan is een drone echt een heerlijk hebbeding!

Wij beleefden al enorm veel plezier aan onze drone. DJI is de terechte koploper als het op drones aankomt, echt een aanrader voor wie next level wil gaan! De Mavic Air mini is het perfecte instapmodel.

Een uitstap naar een drukke, levendige, lokale markt, een stukje bergop voor een prachtig panorama, … Er zijn verschillende momenten op reis wanneer een kinderwagen echt niet handig is. En dan is deze draagzak de ultieme oplossing. 100% ergonomisch, licht, ademend,… De draagzakken van Ergobaby zijn onze favoriet!

Hopelijk konden we je inspiratie geven voor het kopen van cadeaus voor reizigers met jonge kinderen, of voor jezelf natuurlijk ;-).

Ben je nog op zoek naar andere reisgerelateerde cadeautjes, ga dan hier helemaal los :-).

Veel shopplezier!