cathay pacific inflight entertainment

Dat lees je dus goed. Nog meer entertainmentopties om van te genieten tijdens iedere vlucht. Je kan nu non-stop 45 keer de wereld rond vliegen zonder iets twee keer te kijken. Hoe geweldig is dat. Wanneer zijn we weer weg?

Van een uitgebreide collectie films tot complete series

Wij vlogen in juni met Cathay Pacific naar Bali via HongKong en dat was een fantastische ervaring. We testten de premium economy uit en dat was in veruit onze fijnste vliegervaring ever. Dat ze nu het in-flight entertainment nog gaan uitbreiden, gaat alleen maar bijdragen tot die ervaring.

Is papa een sportfan? Dan zit je vanaf nu helemaal goed op een vlucht van Cathay Pacific. Sportevenementen worden namelijk live uitgezonden, zo hoef je geen enkele match te missen tijdens een vlucht met Cathay Pacific. 

Door een samenwerking met Sport 24 kan je, als je vliegt met de gloednieuwe Airbus 350, live sportwedstrijden van over de hele wereld volgen. Deze maand kan je bijvoorbeeld de Rugby World Cupfinale op de voet volgen. Volgend jaar hoef je geen moment te missen van de Olympische Spelen in Tokyo en de Rugby Sevens in Hongkong. 

Naar de cinema in de lucht. Waar is de popcorn?

Ook komen er een pak nieuwe films bij, volledige series en een breder Aziatisch aanbod. Mag ik dan nu stiekem al dromen van oudere kindjes zodat ik mij eens aan een serie kan zetten ? Zo eens een hersenloze serie bingen vanaf de eerste pilotaflevering tot aan de allerlaatste aflevering, dat zie ik anders wel zitten!

cathay pacific inflight entertainment
Zet maar iets op mama!

Niet enkel series trouwens, maar ook kaskrakers zullen worden toegevoegd aan dit nieuwe gigantische aanbod. Deze nieuwe films zijn op dat moment – of binnenkort – in de bioscoop te zien.

Voor fans van de Aziatische film scène…

Cathay Pacific heeft één van de grootste collecties aan Aziatische content van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Het aanbod bevat de beste HD-films, tv-collecties en wereldwijde, exclusieve titels. Je kan nu ook speciaal – door beroemdheden en entertainment experts – samengestelde collecties bekijken. 

Wanneer zijn we weg?

Wij denken nog vaak met plezier terug aan onze vlucht naar Bali. Echt, we hadden zo’n klein hartje op voorhand. Wat hadden we onszelf toch aangedaan met twee kleine kids? Het personeel was echter zo vriendelijk, de service top, dat we ons nooit zorgen hebben moeten maken over het verloop van de vlucht.

Met dit flink uitgebreide aanbod aan entertainmentopties én het feit dat tegen 2020 de meerderheid van de vloot WiFi aan boord zal hebben, zal het je niet verbazen dat wij een volgende keer graag weer met hen naar Azië vliegen!

Benieuwd naar het vergrote in-flight aanbod of op zoek naar meer info, klik hier.