reiswieg

Maxi Cosi komt met iets nieuw: de Jade reiswieg. Het is een luxueze en comfortabele reiswieg die je ook nog eens veilig kan bevestigen in de auto. Dé uitvinding voor globetrottende gezinnen, toch? Het is zo handig dat je baby gewoon ongestoord kan doorslapen.

Bij de gewone Maxi Cosi autostoeltjes wordt namelijk aangeraden om kindjes hier niet té lang in te laten liggen. In deze reiswieg kunnen ze lekker verder knorren zonder dat je je zorgen hoeft te maken.

Pppsst: wil je nog meer tips voor een autovakantie met kids?

Je baby kan heerlijk blijven liggen!

Ben je op je bestemming, dan haal je de reiswieg gewoon uit de auto en klik je hem op het onderstel (de wielen dus) en rijd je zo weer verder. Gedaan dus met uit het autostoeltje halen en je baby zo ongewild wakker maken.

Hoe installeer je de reiswieg in de auto? Easy! Je klikt het op de 3wayFix-basis, en zo ben je klaar om veilig en zonder onderbrekingen te reizen. Handig voor elke dag, én handig voor lange afstanden als je bijvoorbeeld op autovakantie gaat.

Wil je meer info? Check hier de productinfo op de website van Maxi Cosi.

reiswieg

Jij kan de Jade reiswieg testen als je wil… Win win win!

Zola vindt ‘m heerlijk, en wij ook! Op Instagram zagen jullie de unboxing en eerste ervaringen al passeren, en sindsdien zijn wij enkel enthousiaster geworden. Wij mogen er nog 2 maandjes van genieten, want dan is Zola 6 maanden en kan je de Jade niet meer gebruiken.

Omdat jullie zo enthousiast reageerden op mijn Instagram Stories mag ik 1 iemand blij maken met de Jade reiswieg én de 3wayFix-basis (t.w.v. 450 euro!). De reiswieg past op de meeste Maxi Cosi kinderwagens.

Vertel mij onder deze blogpost waarom jij de Jade reiswieg wil winnen en wie weet cruise jij binnenkort met de Jade reiswieg rond… Deelnemen kan ook via Instagram: https://www.instagram.com/p/Bx-ePa6oJNB/

*WINACTIE AFGELOPEN OP 02/06, winnaar bekend gemaakt via Instagram Stories.

.