Disclaimer

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

Nies Cools (Reismicrobe)
Ondernemeringsnummer: BE0748 746 463

1.   Inhoud & copyright

Dit is een persoonlijke blog. Alle meningen behoren dus aan mij toe en aan niemand anders. Hier ben ik dus verantwoordelijk voor, en dat vind ik best oké 😉

Het is trouwens niet toegestaan om materiaal te stelen hier, ik ben de wettelijke copyright houder dus zonder mijn toestemming blijf je er best vanaf. Wil je een stukje uit mijn blog gebruiken, contacteer me dan even!

2.   Fouten & vrijwaring

Yep, soms zeg of doe ik iets stoms. De kans is groot. Ik ben ook maar een mens. De fouten horen dus ook toe aan mezelf. Spreek me er gerust op aan.

Wat ik niet bied is professioneel, juridisch of medisch advies. Ik vertel wel over mijn eigen ervaringen en zal hier en daar adviseren. Die adviezen zijn gebaseerd op mijn eigen ervaring en zullen niet voor iedereen toepasbaar zijn.

3.   Privacy Statement

Reismicrobe verkoopt geen persoonlijke of contactgegevens aan andere bedrijven. Ik ben echt niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken van adverteerders of leukers die een reactie met reclame achter laten op een artikel.

4.   Moderatie van reacties 

Reismicrobe behoudt het recht om reacties onder blogposts die de blogger of lezer beledigen, bedreigen of op een andere manier als negatief ervaren worden, te verwijderen. We houden het leuk!

5.   Samenwerkingen met adverteerders

Reismicrobe werkt soms samen met bedrijven, dit kan in de vorm van een gesponsord product of een advertorial (artikel in opdracht van). Ik ben niet verantwoordelijk voor de acties van adverteerders of sponsors. Is er een probleem met een product waarover ik schrijf, contacteer het bedrijf in kwestie. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele disputen. 

Ik werk enkel samen met merken, bedrijven of organisaties waar ik 100% achtersta.

6. Voor bedrijven die graag samenwerken

Stuur je een perspakket op zonder mij hiervan te verwittigen of duidelijke afspraken te maken, dan is er geen garantie op vermelding in een artikel. Ben ik niet tevreden over het product of krijg ik het beschadigd toegestuurd, dan heb ik het recht om hierover te communiceren.

Bespreek je graag vooraf de mogelijkheden, stuur me even een mailtje!

Deze disclaimer werd opgemaakt op 1 januari 2014 voor het gebruik van www.reismicrobe.com

Close