Over ons

“There are two gifts we should give our children one is roots and the other is wings…”

Nies

07.08.1985. Komt uit een klein dorpje. Sterrenbeeld Leeuw. Wil de hele wereld zien. Project-mens. Speelt graag toneel. Girlboss. Luid en tegelijk verlegen. Vijf jaar getrouwd met Geert.

Geert

08.09.1985. Komt uit een ander klein dorpje. Sterrenbeeld Maagd. Speelt voetbal en fietst op een chique velo. Kan niet goed tegen drukte. Moet zijn vrouw soms afremmen. Heel zorgend. Vijf jaar getrouwd met Nies.

Morris

27.09.2016. Woont ook in een klein dorpje. Sterrenbeeld Weegschaal. Zoontje van Nies en Geert. Is het liefst buiten, in de zee of het zwembad. Snorkelt graag. Gevoelig genieterke.

Zola

06.02.2019. Woont samen met ons in een klein dorpje. Sterrenbeeld Waterman. Dochtertje van Nies en Geert. Brokje energie die weet wat ze wil, zotte mus, paradijsvogel.

Indie

09.01.2021. Woont met ons in een groter huis. Vorige te klein. Sterrenbeeld Steenbok. Dochtertje van Nies en Geert. Een geval apart. Gaat voor wat ze wil. Een zotteke.

Mijn blog, mijn uitlaatklep, mijn energiebommetje..

In april 2014 is mijn blog Reismicrobe geboren. Dik twee jaar later kies ik ervoor om niet meer enkel te bloggen over reizen maar uit te breiden naar personal & kids. Een blog is tenslotte een verlengstuk van wie je zelf bent, dus heb ik de blog omgedoopt naar ‘persoonlijke lifestyle- en reisblog van een jonge mama’. De naam Reismicrobe behoud ik, want is het leven niet één grote reis?

Mijn blog is een ontdekkingstocht, en ik neem jullie er graag in mee. Ik heb een grote drang om veel te weten, te zien, te ervaren. Tijdens het reizen ben ik nooit een backpacker geweest. Op vakantie wil ik een minimum aan luxe en geniet ik van een uitgebreid ontbijt, een groot zwembad met zicht op de oceaan of een kamer met bubbelbad. Ik ben daarom niet minder avontuurlijk, maar slapen doe ik liefst in stijl. Wat gaat dat geven met een kleintje erbij straks?

Met Reismicrobe wil ik je meenemen in m’n leventje, je ontroeren met mijn woorden, je inspireren voor een volgende reis, je een kijkje geven achter mijn schermen en mijn persoonlijk ei kwijt.

Volg me ook op social media voor nog meer inspiratie:

Instagram @Reismicrobe: 15.000+ volgers
Facebook Reismicrobe: 4.000+ volgers
Twitter @Reismicrobe_com: 1.800+ volgers
Pinterest Reismicrobe: 350+ volgers

Een vraag? Samenwerken? Een toffe opdracht? Ik sta open voor de gekste ideeën. Mail me op info@reismicrobe.com

Niet alle klaslokalen hebben vier muren!

5 reacties

 1. avatar

  Hé Nies!

  (eerst even: wat een leuke naam!) Nu echt officieel beginnen met een berichtje. Ik volg je al een tijdje op instagram en ben altijd heel blij met het bekijken van jouw mooie foto’s. Ik had alleen niet door dat je ook in België ‘gevestigd’ bent. Wat tof! Ik vind dat je een erg leuke site hebt en eentje die ook heel overzichtelijk is en handig werkt! Dat zijn veel complimentjes in één zin. Oh wel, je verdient ze!

  Zelf run ik een combo van travel en lifestyle blog. Wie weet gaan we wel eens samen op een tripje!

  Hopelijk eens tot ‘ziens’!

  Liefs,

  Stéphanie

 2. avatar
  Nadescha Marien zegt:

  Hey Nies,

  Ik kwam je onlangs tegen op instagram en heb zo de weg naar je site gevonden 🙂
  Deze ziet er zeer mooi uit, tevens ben ik ook blij om eens een Belgische travelblogster tegen te komen.
  Zelf reis ik ook graag en hou vooral van het babbeltje met ‘locals’ 🙂
  Blijf zo doorgaan!

  1. avatar

   Hoi Nadescha! Super leuk dat je me bent beginnen volgen. En het is heerlijk hé, de wereld een beetje zien;-)

 3. avatar

  Hee hallo! Kwam jouw website via google tegen en bleef er toch even hangen. Erg leuk! Ik hou zelf ook erg van reizen alleen vaak wel in de backpack style. Maar leuk hee! Zuid-Afrika 2014 was ik ook! Ook met een gehuurde auto, waterfront was mijn favo ontbijt plekje (weet de naam van het restaurant niet meer) 🙂
  Ik herkende dat onveilige gevoel met “wat doen die witjes hier ook” haha.
  Ga zo door, erg leuke site.

  1. avatar
   Nies zegt:

   Hoi Lonneke! Tof dat je m’n blog ontdekt hebt. Zuid-Afrika is heerlijk hé, in het Waterfront hebben wij een keer geluncht bij Vovo Telo. Was super. Ik zou zo een keer terug gaan. Bedankt voor het complimentje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *