Over ons

“There are two gifts we should give our children one is roots and the other is wings…”

Keukenhof

Nies

07.08.1985. Komt uit een klein dorpje. Sterrenbeeld Leeuw. Wil de hele wereld zien. Project-mens. Speelt graag toneel. Girlboss. Luid en tegelijk verlegen. Vijf jaar getrouwd met Geert.

Geert

08.09.1985. Komt uit een ander klein dorpje. Sterrenbeeld Maagd. Speelt voetbal en fietst op een chique velo. Kan niet goed tegen drukte. Moet zijn vrouw soms afremmen. Heel zorgend. Vijf jaar getrouwd met Nies.

Morris

27.09.2016. Woont ook in een klein dorpje. Sterrenbeeld Weegschaal. Zoontje van Nies en Geert. Nooit stil zittende peuter. Zeer actief en open. Wil niets missen. Vrolijk ding. Lacht naar iedereen.

Zola

06.02.2019. Woont samen met ons in een klein dorpje. Sterrenbeeld Waterman. Dochtertje van Nies en Geert. Brokje energie die weet wat ze wil, smulpaap, zot van kusjes geven, knuffelmie.

Mijn blog, mijn uitlaatklep, mijn energiebommetje..

In april 2014 is mijn blog Reismicrobe geboren. Dik twee jaar later kies ik ervoor om niet meer enkel te bloggen over reizen maar uit te breiden naar personal & kids. Een blog is tenslotte een verlengstuk van wie je zelf bent, dus heb ik de blog omgedoopt naar ‘persoonlijke lifestyle- en reisblog van een jonge mama’. De naam Reismicrobe behoud ik, want is het leven niet één grote reis?

Mijn blog is een ontdekkingstocht, en ik neem jullie er graag in mee. Ik heb een grote drang om veel te weten, te zien, te ervaren. Tijdens het reizen ben ik nooit een backpacker geweest. Op vakantie wil ik een minimum aan luxe en geniet ik van een uitgebreid ontbijt, een groot zwembad met zicht op de oceaan of een kamer met bubbelbad. Ik ben daarom niet minder avontuurlijk, maar slapen doe ik liefst in stijl. Wat gaat dat geven met een kleintje erbij straks?

Met Reismicrobe wil ik je meenemen in m’n leventje, je ontroeren met mijn woorden, je inspireren voor een volgende reis, je een kijkje geven achter mijn schermen en mijn persoonlijk ei kwijt.

Volg me ook op social media voor nog meer inspiratie:

Instagram @Reismicrobe: 12.000+ volgers
Facebook Reismicrobe: 4.000+ volgers
Twitter @Reismicrobe_com: 1.800+ volgers
Pinterest Reismicrobe: 350+ volgers

Een vraag? Samenwerken? Een toffe opdracht? Ik sta open voor de gekste ideeën. Mail me op info@reismicrobe.com

Niet alle klaslokalen hebben vier muren!

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close