Net terug van Mexico, en ik sta alweer te popelen voor het volgende op het lijstje. Maar wat is het volgende? Er ligt nog niets vast, maar de reisplannen borrelen volop op.

  • CITYTRIP IN JUNI

Ik wil graag een nieuwe stad verkennen in juni. Ergens waar ik nooit eerder was. Al een tijdje staat Istanbul hoog op de wishlist. Ik wil hier al zo graag naartoe! Maar mezelf kennende kan ik ook met de wind of goedkope vliegtickets draaien en zien we wel weer waar we belanden. Eerst nog een reisgenoot vinden! Trouwens, ik denk er over om alleen te gaan. In Rome woonde ik ook op m’n uppie en dat bracht toch nieuwe perspectieven. Alleen door een stad dwalen, het heeft iets.

hagia-sophia-216471_640

  • GRIEKENDLAND IN JULI

Vorig jaar beslisten mijn lieve vriendin Nele en ik om samen met onze mannen een reis te maken. We kozen voor de Amalfikust in Italië en dat was een absolute topper! Dit jaar willen we daarom terug met z’n vieren van de zon gaan genieten. En omdat Griekenland meteen onze aandacht trok, hopen we betaalbare tickets te vinden. Ik zie bijna dagelijks foto’s van Griekenland passeren op mijn Instagram feed en auwtsj! Ik moet er naartoe. Plan B is Kroatië by the way.

  • STAYCATION IN AUGUSTUS

Tijdens een staycation vertrek je op ‘vakantie’ vanuit thuis, en je slaapt ook gewoon thuis. Je maakt dagtripjes in de omgeving van je woonplaats. Een museum dat je nog niet bezocht, een dagje zwemmen in een recreatiedomein, een stad in de buurt waar je al een tijdje niet meer bent gaan lunchen, …

In augustus heb ik sowieso nog wat dagen vakantie en wil ik dit zeker een kans geven. Er zijn zoveel nieuwe adresjes in Antwerpen of Breda die ik nog moet ontdekken. Oh, en de Antilliaanse Feesten, hét Caribbean festival bij uitstek in Hoogstraten (vlak bij me in de buurt), is ook altijd een beetje op vakantie gaan in eigen land. Ik kan er dit jaar zelfs mijn verjaardag vieren!

  • MALAGA IN OKTOBER

10556854_1562304417349924_322689627009443714_o

Samen met 5 vriendinnen ga ik in oktober op verkenning in Malaga. Eén van de meisjes kent mensen met een appartement in Malaga, en daar mogen wij slapen. Fun! Nu is het nog kwestie van een betaalbaar ticket vinden en we zijn weg.

Oops, misschien niet MEGA spannend die reisplannen van me? Citytrip, Griekenland, Malaga en een staycation? Echt wel. Opnieuw enkele bestemmingen die ik niet ken, en met Mexico nog vers in het achterhoofd mag het ook even wat dichter bij huis. Al is het maar om te kunnen sparen voor een volgende verre reis 😉