Net terug van Mexico, en ik sta alweer te popelen voor het volgende op het lijstje. Maar wat is het volgende? Er ligt nog niets vast, maar de reisplannen borrelen volop op.

 • CITYTRIP IN JUNI

Ik wil graag een nieuwe stad verkennen in juni. Ergens waar ik nooit eerder was. Al een tijdje staat Istanbul hoog op de wishlist. Ik wil hier al zo graag naartoe! Maar mezelf kennende kan ik ook met de wind of goedkope vliegtickets draaien en zien we wel weer waar we belanden. Eerst nog een reisgenoot vinden! Trouwens, ik denk er over om alleen te gaan. In Rome woonde ik ook op m’n uppie en dat bracht toch nieuwe perspectieven. Alleen door een stad dwalen, het heeft iets.

hagia-sophia-216471_640

 • GRIEKENDLAND IN JULI

Vorig jaar beslisten mijn lieve vriendin Nele en ik om samen met onze mannen een reis te maken. We kozen voor de Amalfikust in Italië en dat was een absolute topper! Dit jaar willen we daarom terug met z’n vieren van de zon gaan genieten. En omdat Griekenland meteen onze aandacht trok, hopen we betaalbare tickets te vinden. Ik zie bijna dagelijks foto’s van Griekenland passeren op mijn Instagram feed en auwtsj! Ik moet er naartoe. Plan B is Kroatië by the way.

 • STAYCATION IN AUGUSTUS

Tijdens een staycation vertrek je op ‘vakantie’ vanuit thuis, en je slaapt ook gewoon thuis. Je maakt dagtripjes in de omgeving van je woonplaats. Een museum dat je nog niet bezocht, een dagje zwemmen in een recreatiedomein, een stad in de buurt waar je al een tijdje niet meer bent gaan lunchen, …

In augustus heb ik sowieso nog wat dagen vakantie en wil ik dit zeker een kans geven. Er zijn zoveel nieuwe adresjes in Antwerpen of Breda die ik nog moet ontdekken. Oh, en de Antilliaanse Feesten, hét Caribbean festival bij uitstek in Hoogstraten (vlak bij me in de buurt), is ook altijd een beetje op vakantie gaan in eigen land. Ik kan er dit jaar zelfs mijn verjaardag vieren!

 • MALAGA IN OKTOBER

10556854_1562304417349924_322689627009443714_o

Samen met 5 vriendinnen ga ik in oktober op verkenning in Malaga. Eén van de meisjes kent mensen met een appartement in Malaga, en daar mogen wij slapen. Fun! Nu is het nog kwestie van een betaalbaar ticket vinden en we zijn weg.

Oops, misschien niet MEGA spannend die reisplannen van me? Citytrip, Griekenland, Malaga en een staycation? Echt wel. Opnieuw enkele bestemmingen die ik niet ken, en met Mexico nog vers in het achterhoofd mag het ook even wat dichter bij huis. Al is het maar om te kunnen sparen voor een volgende verre reis 😉

11 reacties

 1. avatar

  Oh, mag ik de Peloponessos van harte aanbevelen als rondtrip bestemming? Ik heb plenty leuke adresjes voor je. En je stedentrip, ik ben heel benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden. Kopenhagen is natuurlijk ook zo geboekt ;-).

  1. avatar
   Nies zegt:

   Ga ik zeker onthouden Nanda! Dankjewel. Kopenhagen is inderdaad fantastisch, daar was ik al een keer maar toen was ik amper 17.

   1. avatar

    Mocht dat het worden, kom vooral langs voor tips!

 2. avatar

  Hophophop! Plannen is echt een groot onderdeel van de fun!
  Wij hebben in juli twee weken vakantie en we gaan echt tot dan wachten om een beslissing te nemen. En moest de zomer er dan toch nog doorkomen gaan we een tour de la Belgique doen. Daar zit de echtgenoot al even op te wachten maar het komt er maar niet van. Shame on me!

  1. avatar
   Nies zegt:

   Inderdaad, een reis voorbereiden is de helft van het plezier. En een tour de la Belgique lijkt me erg leuk trouwens, lekker toerist in eigen land spelen.

 3. avatar

  Mooie plannen Nies, echt leuk dat je weer lekker op reis gaat! Naar Malaga ben ik erg benieuwd en met vrienden naar Griekenland klinkt erg goed. Enne, ik ben benieuwd welke locatie je voor je stedentrip in juni kiest 😉 Wij gaan deze maand het Westen van Canada ontdekken en kort na thuiskomst is een tripje naar Dublin gepland. Ierland is voor mij een onbekend land, dus extra leuk! In september of oktober willen we dan ook graag nog een weekje weg, wij denken nu aan Kroatië. Maar een tripje naar de zon in de winter vind ik ook wel erg aantrekkelijk! Eerst Canada maar 😉

  1. avatar
   Nies zegt:

   Ja weer spannend al die reisplannen. Het wordt nog moeilijk de citytrip in juni. De weekend raken zo stilaan vol met feestjes dus ik moet snel eens een beslissing gaan nemen. Jullie hebben ook leuke vooruitzichten met Canada, gaat ook zo gaaf worden! Dublin ging ik eigenlijk in december doen maar is omwille van staking op Zaventem niet door gegaan, niet leuk. Geniet er dus voor ons ook maar van;-)

 4. avatar

  Hele goede plan B (Kroatie). Wij vertrekken aanstaande zondag voor een paar weken naar Kroatie! 🙂

  1. avatar
   Nies zegt:

   Oh echt? Dan houd ik je blog extra in de gaten.. Hoop dat het bij ons ook snel concreet wordt. Geniet van jullie reis alvast!

   1. avatar

    We vliegen naar Dubrovnik (het zuiden) en willen dan naar Istrie lopen (m’n opa en oma wonen in Rovinj). Gaan ook via eilanden hoor, dus niet alles lopen 🙂 Zal er absoluut over schrijven op m’n blog!

    1. avatar

     Wat een gave reis zeg, ik ben nu al benieuwd naar je avonturen in Kroatië!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *