We’ve all been there… Knoeien met de zelfbruiner en achteraf wenen met onze oranje benen vol strepen. Ik doe het niet meer. Mijn huid bruint vrij gemakkelijk maar na een lange winter is het vaak moeilijk om veilig en snel dat bruin kleurtje terug te krijgen.

Mylène komt nu met een nieuw product op de markt: de Starter. Speciaal voor iedereen die zonder knoeien of zonder zich te verbranden een mooie zomerse gloed wil. Kom maar op met die zon!

Hoe werkt de Start To Tan van Mylène?

De Starter bevat een melanine-activator die je huid in een mum van tijd een bruin kleurtje geeft. Melanine maakt dat onze huid donkerder kleurt in de zon. De Starter stimuleert de aanmaak ervan en zorgt ervoor dat zelfs bleke mensen sneller bruin worden. Nog voor de huid blootgesteld wordt aan de zon, maakt deze dankzij de Starter al melanine aan waardoor het bruinen eenmaal in de zon extra gestimuleerd wordt

Voorbereid de zomer in

Vroeger kreeg ik maar geen bruine benen, alles bruinde maar mijn benen bleven achter. Dit is eigenlijk pas voor het eerst een beetje veranderd toen wij op huwelijksreis naar Thailand gingen. Voor het eerst drie weken van huis én in short rond lopen… Dat werkte! Maar dat kan je niet elke zomer gaan doen natuurlijk (I wish!).

De Starter is ontwikkeld om daar verandering in te brengen en zorgt ervoor dat iedereen goed voorbereid de zomer tegemoet gaat. Eigenlijk moet je het zien als een logische aanvulling op je gamma aan zonnebeschermingsproducten.

bruin kleurtje

Hoe gebruik je het optimaal voor een bruin kleurtje?

Voor het beste resultaat begin je best drie weken voor je zonvakantie de Starter dagelijks te gebruiken. Smeren maar! Als je op vakantie bent en je gaat lekker braden in de zon, dan moet je natuurlijk nog steeds kwalitatieve zonnecrème smeren, zoals bijvoorbeeld de SPF30 Zonnespray van Mylène.

En na het zonnen… Aahhh dan komt mijn jarenlange favoriet! De After Sun Body Butter: een lichaamsboter met een zalig hydraterend en verzorgend effect op je huid. Die grote potten gaan steevast mee op onze vakanties. Ik moet de geur nog maar ruiken of ik zit in Mexico. Loooove it!

Deze blog werd geschreven in samenwerking met Mylène, de producten kreeg ik gesponsord om uit te testen. 

11 reacties

 1. avatar
  Else zegt:

  Klinkt goed! Weet jij of de zonnebrand producten van Mylene helemaal natuurlijk zijn?

  1. avatar
   Nies zegt:

   Dat zou ik zelf ook even moeten checken, weet ik dus niet zeker!

 2. avatar

  Hallo allemaal,
  Wat is er toch mis met zo’n gezellig avondje Mylene?? Je krijgt alles perfect voorgeschoteld door de consulente en je zult versteld staa n van de kwaliteit. Eenmaal geprobeerd , altijd weer te bestellen!!.En ….een goeie consulente zal je tot niets verplichten. Succes!
  Gerda.

 3. avatar

  Ik ben ook echt grote fan van Mylene! Alleen jammer dat je altijd naar die avondjes moet (inderdaad wel fijn, maar als je niet echt iemand kent die dat doet, komt dat er vaak gewoon niet van). Hun zonneproducten heb ik nog niet geprobeerd, misschien toch nog maar eens een avondje plannen voor de zomervakantie, haha 🙂

  1. avatar
   Nies zegt:

   Ja die zonneproducten van hen zijn echt tooooooopp!

 4. avatar

  YES! Misschien is dat wel iets voor mij met dat wit velletje van mij ?

  1. avatar
   Nies zegt:

   Ja daar is het echt speciaal voor, voor zongevoelige huidjes dus doen zou ik zeggen 😀

 5. avatar

  Zou echt iets voor mijn melkflessen zijn. Al vind ik over het algemeen “minder bruin zijn” wel ook iets hebben. Het wordt ook beter aanvaard als vroeger

  1. avatar
   Nies zegt:

   Oh ja zeker, het is niet meer zo van ‘om ter bruinst’. Hoeft ook totaal niet meer, ik zal ook meer de zon mijden de laatste jaren. Vooral voor m’n gezondheid.

 6. avatar

  Lijkt een fijn product, enige wat ik jammer vind aan Mylene is dat je het niet online kan kopen, maar steeds bij een consulente moet langsgaan. Anders zou ik het zeker eens proberen.

  1. avatar
   Nies zegt:

   Dat snap ik… Ik heb er jaarlijks eentje bij een vriendin (haar mama is consulente), dus dan bestel ik mijn dingen altijd. Niet dat ik per se grote fan ben van zo’n avondjes maar als je met leuk gezelschap en een cavaatje wat productjes kan testen dan is dat nog wel tof!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *