Cadeaus voor reizigers

We krijgen allemaal graag cadeautjes. En ieder van ons heeft wel een reisverslaafde in zijn vriendenkring of familie rond lopen. Of is er natuurlijk gewoon zelf één. Verjaart je vriendin/kotgenoot/collega/neef binnenkort? Of wil je jezelf gewoon een plezier doen? Dan zijn dit enkele van mijn toppers onder de cadeaus. Blijf hangen, want onderaan dit artikel geef ik iets leuks weg.

DRAAGBARE NOODACCU

Wat handig! Van Radbag mocht ik deze uittesten en dus ging de noodaccu twee weken geleden mee naar Dublin. Bleek dat hij meteen van pas kwam. Domweg vergeten een wereldstekker mee te nemen. Geen nood: deze accu hielp mij door de nacht met opgeladen batterijtjes als gevolg. Ik neem ‘m binnenkort ook zeker mee naar Frankrijk, want ik heb er op reis al vaak boos bij gelopen over het feit dat m’n telefoon dood is en ik niet live verslag kan uitbrengen.

Koop je de noodaccu dan krijg je er 5 adapters bij voor gebruik van de meest populaire apparaten (dus niet enkel je smartphone heeft er baat bij) en een beschermhoesje voor de accu zelf. Nooit meer een platte batterij!

Noodaccu op reis

Hebben? Voor 22.95 euro te koop bij Radbag.


HOESJE VOOR JE PASPOORT

Deze zie ik de laatste tijd wel vaker opduiken, een erg leuk idee om je paspoort te pimpen. Want wat heb je een zo’n saai rood (?) boekje… Met dit paspoorthoesje reis je in stijl en onderscheid je jezelf van de rest. Wil ik, wil ik, wil ik!

paspoorthoesje

Hebben? Voor 16.95 euro te koop bij Reisartikelen.


REISDAGBOEK

Een echte globetrotter maakt verslag van zijn expedities. Leuk, een klein kribbelschriftje maar nog veel leuker is om je avonturen te kunnen neerpennen in een echt reisdagboek.

reisdagboek

Hebben? Vanaf 4.99 euro tot 19.99 euro te koop bij De Zwerver.


REISADAPTER

Ik haalde het eerder in dit lijstje al aan, van cruciaal belang op je reizen: een reisadapter. Hoe vaak ik me al boos heb gemaakt op mezelf omdat ik weer een juiste stekker vergeten was. Hatelijk. Die zorgen zijn voorbij met de 4 in 1 wereldstekker. Je kan hem gebruiken in 150 landen dus de kans dat je dan nog een verkeerde bij hebt, is klein.

Reisadapter

Hebben? Voor 15.92 euro te koop bij Connections Travelstore


SNELDROGENDE BADHANDDOEK

Aan deze heb ik al enorm veel plezier beleefd. Ik kocht deze sneldrogende badhanddoek voor onze huwelijksreis in Thailand. Als je op een klein bootje gaat snorkelen op een verlaten eiland dan wil je geen gigantische grote strandtas mee nemen maar iets klein en handig. Et voila. Super klein op te vouwen, weegt helemaal niets en mega snel droog. Getest en goedgekeurd!

 

sneldrogende handdoek

Hebben? Te koop voor 10.95 euro bij Decathlon


WATERDICHT TELEFOONHOESJE

Nog zoiets! Ik word helemaal enthousiast. Jongens, wat ik heb ik mij geamuseerd met op reis onderwater foto’s te nemen. Geef mij een zwembad of een zee en een waterdicht hoesje en je hoort mij een hele dag niet. Fun verzekerd. Wil je geen 50 tot 70 euro uitgeven aan een hoesje? Je kan op reis vaak van die ‘zakjes’ kopen waar je ze ook in kan droppen. Goedkoper, maar misschien iets riskanter. Ik deed het met ons ‘oude’ fototoestel, dan was ik minder ongerust.

waterdicht telefoonhoesje

 

Hebben? Te koop vanaf 50.99 euro bij PDA Shop


INSPIRERENDE POSTERS MET EEN TRAVEL QUOTE

Ik kan niet beslissen, en dus heb ik er – voorlopig – nog geen. Maar als je me laat doen, zou ik m’n hele huis vol hangen. Reisquotes, en die dan prachtig ingekaderd. Wat wil een reisliefhebber nog meer? Helemaal niets, buiten af en toe wegdromen bij die quote en ze natuurlijk ook regelmatig waar maken!

travel quote poster

Hebben? Te koop bij Etsy. Zoekterm: travel quotes


WERELDKAART VAN KURK

And last, maar verre van least: de wereldkaart van kurk. Helemaal weg was ik van deze geweldige gadget van Dit Verzin Je Niet. Als jij het ook zo leuk vindt om aan andere te laten zien waar je geweest ben dan is dit zeker iets voor jou. De kaart heeft de vorm van de continenten en kan je volprikken met tickets, foto’s en andere herinneringen van al je reizen. De kurken wereldkaart wordt geleverd in een mooie doos en is mede daarom een ideaal cadeau voor je vriend die net een wereldreis heeft gemaakt of uiteraard.. voor jezelf om je huis mee op te fleuren!

Wereldkaart in kurk

WIN WIN WIN !

Joepie! Ik geef een wereldkaart van kurk weg.
Wat moet je doen om deze eyecatcher te winnen? Bijna niets, ik beloof het.

  • Schrijf in een reactie onder dit artikel waarom jij het verdient om deze wereldkaart te winnen
  • Like je mijn Facebookpagina al? Ook op Twitter of Instagram mag je me volgen om meer kans te maken op deze toffe prijs en als eerste op de hoogte te zijn!
  • Deze winactie loopt tot en met woensdag 15 juli. De winnaar wordt per e-mail verwittigd door mezelf, zorg dus dat je een geldig e-mail adres achter laat in je reactie.
  • De deelnemer met de meest originele reden om te winnen, krijgt de wereldkaart thuis gestuurd.

Wereldkaart cadeau

Niet gewonnen maar toch helemaal gek van deze wereldkaart? Kopen kan je hier.

Deze winactie is mogelijk gemaakt door Dit Verzin Je Niet.