Wat een mama nodig heeft op haar verjaardag, dat is niet moeilijk. Dat is niet veel gevraagd. Dat is geen wetenschap. Dat is gewoon een beetje me-time. Even genieten. Even stilstaan bij het afgelopen jaar. Op naar Sauna NoordZuid om exact dat te doen!

Een gezicht zegt meer dan 1000 woorden

Zie mijn gezicht op de foto hierboven, ik ben aan het genieten… Dat is duidelijk! Hoe kan het ook anders, als je op je verjaardag mag gaan ontspannen in een vernieuwd wellnesscomplex. Ik kon dat eerlijk gezegd wel eens gebruiken.

De combinatie bloggen, business en baby én een mombrain dat zorgt hier met tijden voor een ontploft hoofd en ik die me als een ongeleid projectiel op 100 to do-lijstjes stort. Op tijd en stond op de rem gaan staan, is voor mij dus wellicht geen slecht idee.

Via Relaxy vonden we Sauna NoordZuid. Relaxy is een verzamel website met alle beste wellness adressen van Vlaanderen. Je kan je eigen zoekcriteria ingeven, en zo verschijnt de wellness die het best bij je past. Ook recensies van eerdere bezoekers kan je er checken. Last minute, of dichtbij huis? Ook dat kan je aangeven. Handig!

Sauna NoordZuid ligt in Leest bij Mechelen en is een gerenoveerde hoeve met twee relaxruimtes… Je raadt het al: noord en zuid. Het noorden is romantisch, het zuiden is modern. In het zuiden wisselden wij zen-momentjes af tussen het Turks stoombad, een masserende waterval, Finse sauna maar waar we het liefst te vinden waren, was de whirlpool in de tuin. Zon op je smoel! Geweldig.

Twee uurtjes van de wereld

Wij kozen voor twee uur relaxen in Zuid. Je kan ook kiezen voor meerdere uren, of zelfs een hele dag. Er zijn ook verschillende arrangementen te boeken, zodat je ook van lekker eten en drinken kan genieten. Wij vonden het eventjes genoeg om ‘gewoon’ van elkaar te genieten. Twee uurtjes zen, twee uurtjes relaxen, twee uurtjes jij en ik.

’s Avonds zijn wij niet uitgebreid gaan uiteten, we hebben Morris opgepikt en spaghetti uit de diepvries gegeten met z’n drietjes buiten in het zonnetje. Soms heeft een mens niet veel nodig om gelukkig te zijn! Helaas heeft al die verwennerij mij de harde realiteit niet doen vergeten. Ik ben weer een jaar ouder. Tweeëndertig begod, zo voel ik mij niet.

Zelf ook nood om je mombrain even tot stilstand te brengen? Kijk eens op www.relaxy.be

sauna noordzuid sauna noordzuidsauna noordzuid

2 reacties

  1. avatar

    Je ziet er helemaal geen 32 uit!! Véééél jonger! 🙂

    Ik ging vorig jaar voor de eerste keer naar een wellness en my god, ik ben verslaafd. Vooral ook aan het feit dat ik die nacht zalig geslapen heb.

    1. avatar

      Oh zeg hallo! Wat een compliment 😉 Ja ik ben ook een wellness-fanaat. Te zalig is dat gewoon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *