Op cruise met kinderen? Is dat wel iets? Indrukwekkende natuurgebieden, tropische eilanden en culturele steden zorgen voor een onvergetelijke vakantie. En ook aan boord zullen de kids zich geen moment vervelen. Er is overal vermaak!

Terwijl het cruiseschip de wereldzeeën afvaart, zorgt het zwembad met glijbanen, de bioscoop en het touwenparcours voor uren vermaak. Tijdens een cruise met je kids heb je je handen eens een keertje niet vol. Je kinderen voelen zich echte ontdekkingsreizigers tijdens een cruise van Kras.

Een zorgeloze cruise met kinderen

Een cruisevakantie is een vakantie die je kinderen nooit meer zullen vergeten. De tijd dat een cruisen alleen geschikt is voor volwassenen en senioren is voorbij. Het zwembad met glijbanen op het bovendek, een sportcomplex met touwenparcours en het uitgebreide animatieprogramma zorgen ervoor dat de kids zich geen moment vervelen! En natuurlijk zal het immense schip en de oneindigheid van de wereldzeeën zeker indruk maken op de kleintjes.

Wil je tijdens de cruise met kinderen zo min mogelijk stressen over wat in te pakken? Een cruise naar het Caribisch gebied bij Kras is dan ideaal. Azuurblauw water, eilanden met parelwitte stranden en de zon die bijna altijd schijnt. Veel kleding hoef je dan niet mee te nemen. En zodra de Harmony of the Seas aanlegt in Nassau, de hoofdstad van de Bahama’s, kunnen de kinderen zandkastelen bouwen op Paradise Beach. Wauw!

op cruise met kinderen

In Nederland aan boord stappen voor een cruise

Geen zin in lange vluchten, waarbij de kinderen eerst vermaakt moeten worden in het vliegtuig? Bij Kras kun je ook in Nederland aan boord stappen van een cruiseschip. De Nederlandssprekende reisleiding zorgt ervoor dat de kinderen terecht kunnen in de kidsclub zodat jij rustig kunt acclimatiseren met een kop espresso.

Wat denk je van een cruise met kinderen vanuit Rotterdam op ontdekking langs de Noorse fjorden. De besneeuwde bergen, kletterende watervallen en het adembenemende Geirangerfjord zullen ook op de kinderen een onuitwisbare indruk achterlaten. Zodra het cruiseschip van de Holland America Line aanlegt in het dorpje Geiranger kun je met de kinderen wandelen, kanoën of vissen. De indrukwekkende omgeving en de activiteiten zorgen er samen voor dat de kids ’s avonds vast heerlijk zullen slapen.

Als ontdekkingsreizigers over de Middellandse Zee

Een van de meest populaire regio’s voor een zonvakantie is het Middellandse Zeegebied. Bruisende steden wisselen elkaar hier af met idyllische baaien en zachte stranden. Je kinderen zullen zich tijdens een cruise over de Middellandse Zee echte ontdekkingsreizigers voelen. Zo kun je tijdens een cruise met kinderen op ontdekking in Spanje, Italië en Frankrijk.

op cruise met kinderen

Het cruiseschip van MSC Cruises vaart onder andere naar Barcelona, Rome en Palma de Mallorca. Laat de kids kennis maken met het Colosseum en de Sagrada Família. Om daarna ’s avonds met z’n allen een film te kijken in de bioscoop van het cruiseschip. En neem ze ook eens mee naar het Palma Aquarium zodra het schip Mallorca bezoekt. In dit prachtige zeeaquarium ontdekken de kinderen de onderwaterwereld van de Middellandse Zee. Zeepaardjes, roggen en inktvissen… je kijkt je ogen uit!

Vroeger zou ik ervoor gepast hebben, maar de laatste maanden krijg ik meer en meer zin in een cruise. Eens even niet rondrijden of vliegen, maar je over het water naar mooie plekjes laten rondvoeren. Op cruise met kinderen… klinkt heerlijk, niet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *