Vorige week trokken Geert en ik naar Eksterheide, een uitgestrekt natuurgebied in Beerse, samen met mijn nicht Floor die fotografe is. Het plan: een zwangerschapsshoot van mijn dikke buik. Spannend!

Ik had er zin in, maar was tegelijk wat terughoudend. Mijn gezicht is de laatste weken wat meer gezwollen, ik ben niet meer zo heel fit (ik zie mezelf niet meer fris als een veulen dartelen in een grasveld 😉 ).

Ik zat met andere woorden met wat onzekerheden. Het bos en mijn lieve nicht deden die gelukkig snel verdwijnen. We kozen voor het ‘golden hour’. Het magische uurtje voor de zon ondergaat. Ik ben gek op het indirect zonlicht dat dit uurtje creëert. Dat leverde meteen de nodige animo op, we liepen door het bos met onze mond open: wat een top licht! Snel die foto’s maken voor de zon onder is.

Ik ben tevreden met het resultaat. Het is zo leuk om van die dikke bolle buik enkele mooie foto’s te hebben… Zeker ook omdat je partner hier ook gewoon bij op staat. Thuis fotografeer ik m’n tonneke ook wel eens, maar dat is natuurlijk niet zo leuk als dit. En ik hoor van iedereen: je gaat hem straks nog zo missen (kan het me nu niet voorstellen hoor), dus voilà… Als ik hem moest missen, heb ik deze mooie neerslag om terug weg te dromen.

Na de photoshoot lig ik volledig geradbraakt op de zetel.. haha ik ben het duidelijk niet meer gewoon om 3 uur rond te hossen in een bos. Oops! Voetjes omhoog en op tijd naar bed.

zwangerschapsshoot zwangerschapsshoot zwangerschapsshoot zwangerschapsshoot  zwangerschapsshoot zwangerschapsshoot  zwangerschapsshoot

Foto’s: Floor Bogaerts Photography

Ik ben benieuwd welke jij de leukste vindt!

Nu wordt het spannend, ik ben ondertussen 37 weken en dus kan de baby elk moment komen. Tellen jullie mee af?

Heb jij een zwangerschapsshoot gedaan? Was jij blij met het resultaat of heb je spijt dat je het niet gedaan hebt? 

8 reacties

 1. avatar

  Wat een prachtige fotoreportage van jullie! Geniet nog van de laatste loodjes en ik tel mee af!! 🙂

  1. avatar

   Thanks Marijke! 😀

 2. avatar

  Allemaal mooi want jullie staan er met z’n drietjes op! Ik tel mee af hoor! That’s for sure, al sinds het moment dat je het vertelde 🙂 #timeflies #friendsforever xxx <3

  1. avatar

   Super lief én ik vind het zo fijn dat je zo mee leeft… 😀 #besties

 3. avatar

  Allemaal prachtige foto’s maar de voorlaatste is toch net dat tikkeltje mooier. Alvast veel succes/sterkte deze laatste weekjes en bij de bevalling

  1. avatar

   Thanks Jeroen! De laatste loodjes zijn soms pittig omwille van de onderbroken nachten, maar haha… Dat betert er vast niet op 😉 Spannend!

 4. avatar

  Prachtige foto’s! Het geluk straalt er van af 🙂 Wat een mooie herinnering voor later! Ik vind de foto van jullie silhouettes echt fantastisch!

  1. avatar

   Thanks Nacelle… Inderdaad, een mooie herinnering, gaan we later nog nostalgisch naar terug kijken 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *