Ben je toe aan vakantie, maar kan je niet kiezen uit de vele prachtige bestemmingen? Maak een rondreis door Europa! Een autovakantie is het perfecte antwoord. Het is de ideale manier om samen met je gezin de veelzijdigheid van Europa te ontdekken en van je kinderen ware ontdekkingsreizigers te maken.

Verras je kinderen ’s ochtends met een bezoek aan een leuke stad en sluit de dag af aan het strand. En na een heerlijk nachtje slapen staat de volgende dag opnieuw een afwisselend programma op het vakantiemenu!

Een autovakantie heeft veel voordelen. Geen lange wachttijden op het vliegveld of haasten om de trein te halen en alle ruimte voor bagage. Zo hoef je geen lastige keuzes te maken omdat je koffer te klein is en kunnen jouw kids al hun favoriete speelgoed meenemen. Dat scheelt niet alleen veel stress, ook worden de langere ritjes zo voor iedereen een feest.

Ook wanneer het even tegenzit. Want naast alle voordelen, kan je natuurlijk te maken krijgen met pech. Geef je auto daarom voordat je op reis gaat een grote beurt en laat niets aan het toeval over. Sta je ondanks al jouw voorbereidingen toch met panne langs de weg? Dan ben je dankzij de ruime dekking van je autoverzekering zó weer op pad.

rondreis door Europa

Bepaal zelf welke hotspots je bezoekt

Vrijheid, blijheid. Achter het stuur bepaal je zelf welke hotspots je bezoekt tijdens je autoreis. En besluit je spontaan voor een andere dagplanning te kiezen? Geen probleem! Het enige wat je nodig hebt is een volle naftbak. Het leuke aan een Europese autovakantie is dat je binnen no time van de ene bijzondere plek naar de andere unieke bestemming reist.

Van de zon, naar de bergen, van de stedelijke drukte naar de landelijke rust; als reisleider stippel je zelf de route van jouw ideale roadtrip voor het gezin uit. Zo’n flexibele reisplanning vraagt om een net zo flexibele vakantieverzekering. Dan is het goed om te weten dat je een reisverzekering precies af kunt stemmen op jouw voorkeuren, zodat je altijd gewoon goed verzekerd onderweg bent.

Of je nu het natuurschoon van de Noorse fjorden zelf wilt aanschouwen of met het gezin uiteindelijk op de Spaanse zonnestranden wilt belanden; in Europa ligt de wereld aan je voeten. Via de Ardennen en door de Duitse natuurpracht, langs schitterende bergpassen op weg naar de Italiaanse bloemenkust; de indrukwekkende Franse kustlijn als prachtig decor tijdens je rit naar het aan cultuur schatrijke Baskenland.

Een autovakantie combineert comfortabel reizen met een onophoudelijke verandering van spectaculaire omgevingen. Een stukje quality time met het gezin, om nooit te vergeten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *