win vliegtickets

Nog 2 weken en het is weer zover: voor de derde keer in z’n leven gaat Morris vliegen! Deze keer wordt Fez in Marokko onze bestemming. Ik kijk met heimwee terug op zijn eerste vlucht. Het was allemaal zo nieuw, zo spannend en zo ‘ik durf niet met de baby op vakantie’. Een drempel over.

Onze kleine man was 11 weken oud toen we met TUI richting de zon vlogen. Tenerife werd zijn eerste bestemming, en meteen ook onze eerste kennismaking met de Canarische eilanden.

Benieuwd naar mijn tips voor Tenerife? Check dan zeker mijn blogpost op de website van TUI.

Ik weet nog dat ik het zo ongelooflijk spannend vond, niet wetend wat ik moest verwachten van reizen met een baby. Alles verliep goed, tot we op de hotelkamer aankwamen. Morris was behoorlijk overstuur en moest duidelijk wennen aan de nieuwe situatie. Toen dacht ik eventjes: waar ben ik toch aan begonnen? Gelukkig duurde het niet lang en hebben we er kei hard van genoten met ons drietjes.

Als je het ook spannend vindt om met je baby op vakantie te gaan, maak het jezelf makkelijk en download mijn inpaklijst.

win vliegtickets

Win vliegtickets!

Omdat ik jullie na de zomer allemaal wat extra zon gun, met of zonder kinderen, organiseer ik nu samen met TUI een winactie. En niet zomaar één. Je kan vliegtickets (retour voor 2) winnen, ter waarde van 600 euro. Niet mis hé!

Hoe kan je winnen?

  • Volg Reismicrobe op Facebook & Instagram
  • Volg TUI fly op Facebook & Instagram
  • Beantwoord deze vraag: hoe heet het piratendorp op Tenerife? Het antwoord vind je in deze blog van TUI.
    Mail het antwoord op deze vraag naar info@reismicrobe.com en laat de reactie ‘You’ve got mail’ achter onder deze blog.

Succes iedereen!

WEDSTRIJDVOORWAARDEN
Deze wedstrijd loopt van 25 september tot en met 2 oktober. Bekendmaking winnaar: 3 oktober op mijn Facebookpagina.
Deelnemers moeten 18+ zijn & vaste woonplaats in België hebben.
Door deel te nemen verklaart de deelnemer in te stemmen met het wedstrijdreglement.
De winnaar wint TUI fly retour duotickets met een maximum waarde van €600.
De prijs wordt weggeschonken in de vorm van een waardebon en heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.
De waardebon is niet overdraagbaar en niet inruilbaar tegen geld. De voorwaarden zijn zoals vermeld op de waardebon.
De prijs kan opgenomen worden op basis van beschikbaarheid vluchten en is telkens op aanvraag.
De waardebon is ook geldig tijdens de schoolvakanties.