Vorige week werd Morris één. En zoals elke mama, maakte ik daar een ‘big deal’ van. Ik ben verre van een crea bea en knutsel of naai niet en feestjes ‘aankleden’ is niet echt 100% m’n ding. Maar ik wilde er wel iets leuk van maken, ze worden toch maar één keer één hé 🙂

En dus werd ik een echte. Een echte mijn-kind-is-jarig-en-ik-wil-een-kei-leuk-feestje-geven-mama. Ik deed me te goed aan party props op de webshop van June & Julian en liet me helemaal gaan. Vlaggetjes, slingers, een krijtbordkroon, cake toppers, balonnen, en ga zo maar door. Ik vond het thema ‘Little Explorer’ van Meri & Meri helemaal bij ons passen. Zelfs de taart werd in dat thema ontworpen 🙂

De dag zelf was het even stressen om alles klaar te krijgen, het feestje hielden we bij mijn ouders. Zij hebben een boomkwekerij en buiten in het groen kunnen zitten is natuurlijk net een tikkeltje leuker. Wij hebben ook een tuin, maar toch! En zo vierden we zijn eerste verjaardag en keek ik nostalgisch terug op mijn eerste jaar als mama. Want met Morris z’n verjaardag vierde ik ook één jaar mama zijn. Een rol waarin ik me behoorlijk goed voel.

Dat jaar is gevlogen, maar dat zeggen alle mama’s. Ik besef dat die kleine snel geen kleine meer zal zijn en dus proberen wij zo veel mogelijk quality time met elkaar te spenderen. Ik wil niet plots wakker worden op zijn 18de verjaardag. The time is now. Lieve schat, gelukkige verjaardag!

Morris geeft graag cadeautjes en de winnaar van de vliegtickets met TUI is: Marisa Schepers! Gefeliciteerd!
(Wil je weten hoe de trekking verlopen is, check dan even mijn Instagram Stories)
Stuur je me even een mailtje op info@reismicrobe.com?

4 reacties

 1. avatar

  Superleuke foto’s 🙂

 2. avatar

  Wow, de tijd vliegt inderdaad snel voorbij; maar gefeliciteerd alweer 1 jaar. Bijzonder! Ik weet niet wie er meer straalt; Morris of mama en papa. Allemaal heel veel 🙂 (..zei zij, die deze week 6 maanden zwanger is, time flies)

 3. avatar
  Katrin zegt:

  Leuke foto’s en leuke tekst Nizzie!

 4. avatar

  Knap gedaan! Het zag er superleuk uit ?
  Zo’n smashtaart is altijd wel een topper én je hebt leuke foto’s achteraf ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *