winactie

Een actief gezinsleven met regelmatig een tripje naar het binnen-of buitenland, dat is wat de meesten van jullie, mijn lezers, willen en nastreven. Om jullie te inspireren, pen ik hier regelmatig tips & tricks neer. Ik wil jullie bedanken omdat jullie, sommigen al jaren, ons blijven volgen en reageren.

Tijd voor een grote giveway!

Samen met enkele leuke merken/webshops heb ik een tof reispakket samengesteld voor jullie. Allemaal musthaves voor de ouders en kinderen die net als wij last hebben van de #reismicrobe.

Wat kan je winnen?

Zoals jullie weten ben ik een ongelooflijke draagzak-fan, in elke post over reizen met kinderen of vliegen met een baby babbel ik er over. Deze draagzak is ideaal om mee op reis te nemen omdat hij gemaakt is van een ventilerende stof en van katoen. Hij dus veilig maar ook functioneel én je weet dat je baby er lekker ‘luchtig’ in zit door de luchtdoorlatende stof. De draagzak is ergonomisch ontworpen en kan je verstellen tot meerdere draagposities en een perfecte pasvorm voor jou en je baby.

Oh wat kan ik toch niet wachten tot de dag dat ik Morris zelf zijn trolley of rugzak kan geven. Té schattig! Als je kind wat groter is kan je reizen niet alleen leuker maken voor hen, maar ook gemakkelijker voor jezelf: geef ze hun allereerste koffertje!

Deze trolley heeft binnenin een opbergvak, afgesloten met een rits, voor de kleinere spulletjes. De grotere spullen worden samen gehouden door elastieken. Met het handige handvat bovenaan, kan de trolley gemakkelijk opgetild worden. De grote en stevige rits sluit de trolley af en is gemakkelijk te gebruiken. De hendel van de trolley is verstelbaar op verschillende hoogtes en groeit dus met je kind mee!

Op reis is het heus niet nodig om grote hoeveelheden producten voor je baby mee te zeulen. Ik neem gewoon telkens een reissetje mee! Super handig en alle basics bij de hand. Dit Italiaanse merk is geweldig en ideaal voor vliegreizen want bevat maximum 100ml dus kan ook in de handbagage. In dit reissetje vind je zeep, shampoo, olie en douchegel.

Ik kreeg dit boekje cadeau van een vriendin en ja… Een meer-op-mijn-lijf-geschreven-kraamcadeau kan je moeilijk vinden. Dit boekje is niet zomaar een reisdagboek, maar alles draait rond uitstapjes en reizen met het gezin! I like 🙂 Ondertussen vullen we al een hele tijd het boekje trouw in en kan ik niet wachten om na een vakantie weer herinneringen op te schrijven. Het boekje is zo gemaakt dat je links een vakantiekiekje kan plakken en rechts je reiservaringen kan opschrijven. Lijkt me zo leuk voor later dat Morris kan terug kijken en lezen. En niet alleen voor hem, maar ook voor ons!

* Totale waarde van dit reispakket is niet minder dan 270 euro *

Hoe kan je winnen?

Must do: volg Reismicrobe op Facebook & Instagram.

+

Optie 1: Reageer onder deze blog en vertel mij waarom jouw gezin door de reismicrobe is gebeten

OF

Optie 2: Reageer onder de Facebookpost van deze winactie met een leuke reisfoto van jullie gezin

Sharing is caring! Deel de winactie op Facebook met vrienden of tag bevriende reisgezinnen 🙂

win een reispakket

Alle deelnemers (Instagram + Facebook + blog) werden genoteerd en de computer koos er 1 persoon/gezin uit en dat is geworden…

EN DE WINNAAR IS… NATHALIE BONNIER. GEFELICITEERD

Stuur je me een mailtje op info@reismicrobe.com?