Een actief gezinsleven met regelmatig een tripje naar het binnen-of buitenland, dat is wat de meesten van jullie, mijn lezers, willen en nastreven. Om jullie te inspireren, pen ik hier regelmatig tips & tricks neer. Ik wil jullie bedanken omdat jullie, sommigen al jaren, ons blijven volgen en reageren.

Tijd voor een grote giveway!

Samen met enkele leuke merken/webshops heb ik een tof reispakket samengesteld voor jullie. Allemaal musthaves voor de ouders en kinderen die net als wij last hebben van de #reismicrobe.

Wat kan je winnen?

Zoals jullie weten ben ik een ongelooflijke draagzak-fan, in elke post over reizen met kinderen of vliegen met een baby babbel ik er over. Deze draagzak is ideaal om mee op reis te nemen omdat hij gemaakt is van een ventilerende stof en van katoen. Hij dus veilig maar ook functioneel én je weet dat je baby er lekker ‘luchtig’ in zit door de luchtdoorlatende stof. De draagzak is ergonomisch ontworpen en kan je verstellen tot meerdere draagposities en een perfecte pasvorm voor jou en je baby.

Oh wat kan ik toch niet wachten tot de dag dat ik Morris zelf zijn trolley of rugzak kan geven. Té schattig! Als je kind wat groter is kan je reizen niet alleen leuker maken voor hen, maar ook gemakkelijker voor jezelf: geef ze hun allereerste koffertje!

Deze trolley heeft binnenin een opbergvak, afgesloten met een rits, voor de kleinere spulletjes. De grotere spullen worden samen gehouden door elastieken. Met het handige handvat bovenaan, kan de trolley gemakkelijk opgetild worden. De grote en stevige rits sluit de trolley af en is gemakkelijk te gebruiken. De hendel van de trolley is verstelbaar op verschillende hoogtes en groeit dus met je kind mee!

Op reis is het heus niet nodig om grote hoeveelheden producten voor je baby mee te zeulen. Ik neem gewoon telkens een reissetje mee! Super handig en alle basics bij de hand. Dit Italiaanse merk is geweldig en ideaal voor vliegreizen want bevat maximum 100ml dus kan ook in de handbagage. In dit reissetje vind je zeep, shampoo, olie en douchegel.

Ik kreeg dit boekje cadeau van een vriendin en ja… Een meer-op-mijn-lijf-geschreven-kraamcadeau kan je moeilijk vinden. Dit boekje is niet zomaar een reisdagboek, maar alles draait rond uitstapjes en reizen met het gezin! I like 🙂 Ondertussen vullen we al een hele tijd het boekje trouw in en kan ik niet wachten om na een vakantie weer herinneringen op te schrijven. Het boekje is zo gemaakt dat je links een vakantiekiekje kan plakken en rechts je reiservaringen kan opschrijven. Lijkt me zo leuk voor later dat Morris kan terug kijken en lezen. En niet alleen voor hem, maar ook voor ons!

* Totale waarde van dit reispakket is niet minder dan 270 euro *

Hoe kan je winnen?

Must do: volg Reismicrobe op Facebook & Instagram.

+

Optie 1: Reageer onder deze blog en vertel mij waarom jouw gezin door de reismicrobe is gebeten

OF

Optie 2: Reageer onder de Facebookpost van deze winactie met een leuke reisfoto van jullie gezin

Sharing is caring! Deel de winactie op Facebook met vrienden of tag bevriende reisgezinnen 🙂

win een reispakket

Alle deelnemers (Instagram + Facebook + blog) werden genoteerd en de computer koos er 1 persoon/gezin uit en dat is geworden…

EN DE WINNAAR IS… NATHALIE BONNIER. GEFELICITEERD

Stuur je me een mailtje op info@reismicrobe.com?

 

44 reacties

 1. avatar

  Ik doe graag mee ? ons kleine vriendje word bijna geboren en als alles goed is gegaan willen we nog graag op vakantie ? en deze give away zou super zijn!! Dus nu duimen ?en wie weet ???

 2. avatar
  Lotje Verhoeven zegt:

  Wij gaan jaarlijks naar zee met de kindjes! Niet zo heel spectaculair, maar wel heel leuk. Ook zouden we onwillekeurig wagen aan een kampeertripje en dan komt dit setje als geroepen!

 3. avatar
  Heleen Vl zegt:

  Vorig jaar gaan kamperen met ons 6 maand oud zoontje Korneel. Deze spullen zullen het reizen met kleine broer in de toekomst nog plezanter maken!

 4. avatar

  7 jaar geleden gingen we als vrienden naar New York, sindsdien werden we onafscheidelijke beste vrienden en later ook n koppel. We deden heel wat reisjes en citytrips al samen en zijn nu net terug van n weekje Zuid-Engeland en Normandië met Laura. Haar eerste langere reis.

  Vliegen doen we niet zolang ze nog zo klein is, maar we hebben al n hele lijst must sees op auto/trein-afstand.

  De winactie lijkt me dan ook geweldig!

  1. avatar
   Nies zegt:

   JIJ WINT NATHALIE !

   1. avatar

    <3 <3 <3

 5. avatar
  Joke zegt:

  Onze huwelijksreis was een treinreis van Moskou naar Beijing. Met onze 1-jarige dochter wagen we ons nog niet aan zo’n groot avontuur, maar misschien kan het wel. Ik droom er in ieder geval van!

 6. avatar
  Shanna zegt:

  Voor de geboorte van onze zoon trokken we er zeer regelmatig op uit, zelfs op acht maanden en een half zwanger gingen we nog citytrippen (met een bang hartje want stel dat ik toen bevallen was….)! Nu is onze zoon twee maanden en ben ik bezig zijn koffer (want die van mij is uiteraard niet zo belangrijk meer) in te pakken voor zijn eerste reis! Voorlopig nog met de auto, maar we zijn zijn eerste vlucht in het najaar ook al aan het plannen. Dit reispakket komt dan ook zeer goed van pas, net als alle tips op je blog!

 7. avatar

  Met of zonder kinderen, reizen is gewoon geweldig leuk! Met kinderen trokken we al naar Frankrijk, Duitsland, Nederland en Oostenrijk. Binnenkort komt daar Polen bij.

 8. avatar
  Anke Van os zegt:

  Wij leerden elkaar kennen in Denemarken, studeerden later af in Engeland en trokken de voorbije jaren al naar verschillende landen van Bali naar Japan, Singapore, Riga, Macedonië, Bulgarije, Budapest, Oslo, Turkije,. Nu in September verwachten wij ons eerste kindje en hopen hem onze reismicrobe door te geven. Dit pakket kan alleen maar een eerste duwtje in de rug zijn.

 9. avatar
  Anke Van os zegt:

  Wij leerden elkaar kennen in Denemarken, studeerden later af in Engeland en trokken de voorbije jaren al naar verschillende landen van Bali naar Japan, Singapore, Riga, Macedonië, Bulgarije, Budapest, Oslo, Turkije,. Nu in September verwachten wij ons eerste kindje en hopen hem onze reismicrobe door te geven. Dit pakket kan alleen maar een eerste duwtje in de rug zijn!

 10. avatar

  Wat een geweldige winactie!! Ons gezin is al gebeten door de reismicrobe voordat Mats er was. Ik kan me herinneren dat ik je blog regelmatig las toen we beiden nog geen kinderen hadden en nu we allebei moeders zijn, zijn we nog steeds gek op reizen! Volgend jaar willen we naar Thailand met zijn drietjes, een land waar we vorig jaar ons hart aan hebben verloren. Maar we willen ook heel graag naar Mexico, aangezien ik daar een jaar heb gewoond. Maar dat kan altijd nog. Ik heb daar vrienden die ook een baby’tje hebben en het lijkt me geweldig als Mats over een paar jaar kan zeggen: ‘ ik heb een vriendje in Mexico’! Al met al; dit pakket zal zeker van pas komen tijdens onze eerste reis als gezin, komend najaar naar Duitsland! Lekker wandelen met de draagzak en de geweldige koffer van Mats inpakken. Ik kijk er enorm naar uit!

 11. avatar
  Mieke zegt:

  Ik heb mijn man leren kennen toen we samen op groepsvakantie waren in Portugal. Sindsdien hebben we samen al vele mooie reizen gemaakt. 2 maanden geleden is ons zoontje Otis geboren en nu kunnen we dus beginnen reizen als gezinnetje. In oktober hebben we een vakantie naar de Algarve gepland, dus dit pakket komt zeker van pas!

  1. avatar
   Lisa Vanquickelberghe zegt:

   We zijn een gezinnetje dat graag reizen maakt! Tot nu toe hebben we al 3 reisjes achter de rug. Waarvan eentje met de auto naar zuid-Frankrijk met de auto als hij 2,5 maand was en city tripje naar Parijs. Het spannendste was met het vliegtuig naar Marrakech. Maar zo genoten dat we volgende maand weer vertrekken!
   ‘We are made for sunny days’, is dan ook ons motto. Niets beter dan op reis gaan en 24/7 of langer met je gezin wat quality time hebben!

 12. avatar

  Voorlopig het enkel nog maar aangedurfd om naar Nederland of Frankrijk te reizen met de auto, maar we zijn toch aan het uitkijken om in het najaar een weekje met het vliegtuig weg te gaan. (hoe handig zou dit reispakket daarvoor wel niet zijn 😉 )
  Een paar dagen alle was- en kuistaken achterlaten en gewoon met ons 3-tjies weg. Zalig!

 13. avatar

  Wat een ontzettend leuke actie! Ons gezin is nog in the making (ETA oktober 2017) en we zijn zeker van plan om veel te blijven reizen. Heel fijn dus dat ik jou als inspiratie kan gebruiken ?. En dus ook graag wil winnen!

 14. avatar
  Nele Van Asch zegt:

  Momenteel lekker zwanger de zomer aan het doorgaan! Mijn vriend werkt vaak in het buitenland ik december staat zijn eerste rijd gepland! Natuurlijk ga ik hem samen met onze zoon, geboren eind september, bezoeken.. Het vliegen met zo’n klein ventje boezemt me wat angst in! Als ik jouw tips en verhalen lees hoeft dat helemaal niet!

  Met dit pakket zal het reizen veeel aangenamer worden!
  Ik kijk er alvast naar uit! ?

 15. avatar

  Hoe geweldig is deze kans voor mij als aanstande tante, om dit prachtige reispakket te winnen voor mijn lieve reislustige broertje en zijn vrouw die hun 1e kindje verwachten?
  Nou…heel geweldig!
  Zij hebben samen al veel van de wereld mogen ontdekken en ik heb vernomen dat ze dat blijven doen als hun uk er straks echt is!
  Ik als aankomend draagconsulent vindt t gaaf om hen mogelijkheden te bieden het dragen te leren kennen, en dit pakket is zeer welkom hoor bij die lieverds in zeeland!
  Vandaar dat ik hierbij graag laat weten mee te doen om straks de aanstaande ouders blij te kunnen maken, en ik als trotse tante kan niet wachten een gave reisfoto te maken waarmee we jullie kunnen bedanken!
  Liefs!

 16. avatar
  Eline Bomans zegt:

  Wauww dit zou een ideaal reispakket zijn voor ons Ellis. We willen in juli graag naar Zeeland en zouden in de wolken zijn met deze leuke reisspullen.
  Duimen maar!

 17. avatar
  Karolien Vleugels zegt:

  Helemaal mee in de reismicrobe! Wij trekken met ons 9-maand oude zoontje ‘Fonne’ naar Portugal deze zomer en zouden deze spulletjes dus geweldig vinden om hem volledig onder te dompelen in de wereld van het reizen… En of hij er klaar voor is ?. Hij kan niet wachten om de wereld te ontdekken!

 18. avatar
  Gwenster zegt:

  Dit pakket is ons op het lijf geschreven, we zijn ware globetrotters met onze zoon van 1 jaar! Voor zijn eerste verjaardag hebben we hem een reisje naar Zuid-Afrika cadeau gedaan en daarvoor komt dit mooie cadeau wel erg van pas!

 19. avatar
  Katrien zegt:

  Oh wat een superleuk reispakket!! Wij gaan binnen paar weekjes met ons zoontje van 9 maanden naar Frankrijk op camping dus dit zou ideaal van pas komen! Ik lees ook vaak jou blogs en ik leer hier heel veel uit met een eerste kindje ? Hoop dat je zo nog veel kan ontdekken met jullie wondertje erbij!

 20. avatar
  Inneke longueville zegt:

  Ons zoontje Thomas word binnenkort 8 maanden in ons geliefde 2de thuisland Oostenrijk! Hij zit nu al graag in de grote draagrugzak waar mama en papa hem mee gaan dragen! Zo heerlijk als je je kleintje dezelfde reiqmicrobe geeft als onszelf! Thomas 9/11/2016!

 21. avatar
  Kirsten en Gust zegt:

  Met al meer dan 30 landen op de teller, proberen wij uit te zoeken hoe we onze reistraditie kunnen verder zetten. Binnen 4 maanden zetten wij onze eerste spruit op de wereld en we zijn vastberaden hem/haar zo goed als we kunnen mee te nemen. Dit pakket zou dus een hele hulp zijn 🙂 groetjes! Kirsten

 22. avatar

  Jaaaaa!! In Indonesië zijn wij een van onze dragers vergeten in de taxi.. dus helaas pindakaas. En de rest van de kadotjes, oh wat gaan we daar blij mee zijn!! Op pad gaan vinden wij (drie kindjes van 1,3 en 5 jaar en wij) het leukste wat er is!

 23. avatar
  Els Gielis zegt:

  Oh, heerlijke actie! En jawel, mijn ogen zijn nog lang genoeg opengebleven 😉
  Hier al enige reiservaring met 3 -en binnenkort dus 4- kinderen. Het verste dat we zijn geraakt, is Australië, mét kind van 1,5j én bolle buik van 6maanden (al vond de piloot op de laatste vlucht mij té zwanger en liet mij 24u wachten op t volgende vliegtuig, maar dat is weer een ander verhaal). Vele tripjes dichter bij huis en 2 zwangerschappen later, willen we graag nog eens terug naar Zuid-Afrika (dat zal je wel herkennen, dat land laat ons niet meer los en we willen dit zeker -liefst meermaals- aan onze kinderen tonen). Hierbij kan dit pakket wel eens van pas komen…

 24. avatar
  Esther de Graaf zegt:

  Vorig jaar met onze lieve dochter in de buik naar Thailand. Dit jaar trekken we er weer op uit al zal het dit keer iets dichter bij huis zijn. We gaan naar Spanje met z’n drietjes. Fenna is een super vrolijke maar actieve baby, de Spaanse kust verkennen in zo’n mooie draagzak is op haar lijf geschreven, ze wil namelijk alles goed zien! We reizen enorm graag dus z’on geweldig reispakket zou dus ons super hard van pas komen. Btw altijd fijn om je te volgen en de nodige tips & tricks mee te krijgen ivm reizen met een baby. Want toch altijd spannend zo die eerste keer 😉

 25. avatar
  Femke zegt:

  Wij zouden het pakket graag winnen voor onze dochter Emmy. Afgelopen weekend heb ik mijn backpack op marktplaats gezet en ben ik druk op zoek gegaan naar een goede draagzak om ons 1 jarige dochter in te dragen, uiteraard voor tijdens onze reizen. Toen ik zwanger was van onze dochter ben ik al snel op zoek gegaan naar blogs over jonge reizende gezinnen. Reismicrobe was de eerste blog die ik ben gaan volgen en nog steeds met veel plezier volg!!!

 26. avatar
  Lene Vanden Kieboom zegt:

  We vinden het fijn om er eens met het gezin tussenuit te zijn. Onze eerste reis met onze kleine man(toen4maand) was met een volgepropte auto naar rijn in duitsland, want met een baby zou kan je dit en dat wel eens kunnen gebruiken. De volgende reisjes ging er al heel wat minder mee… want imporovisreeren maakt een vakantie nog eens zo boeiend en kom je op plaatsen die je niet voorzien had……..Dit jaar probeerde we dan toch het vliegtuig met een net 2 jarige….. en dat viel 100%mee… ook voor de kleine man want die wou bij de landing op belgische bodem “nog vliegtuig vliegen”.. en dat gezichtje daarbij…ZALIG!! Nu hij zelf ook kan vertellen wat hij deed en zag op vakantie wordt het nog meer genieten en na genieten….

 27. avatar
  Stephanie zegt:

  Net fiere ouders geworden van een dochter! Ook wij zouden graag op reis blijven gaan en onze dochter de wereld laten ontdekken. Zo’n pakket zou meer dan welkom zijn! ?

 28. avatar
  Marita zegt:

  Samen met ons zoontje Tim (1 jaar) zijn we een paar weken terug naar Ibiza op vakantie geweest. Het ging super goed mede door tips van jouw blog. We hopen binnenkort weer eens op pad te gaan, een citytrip dit keer (Kopenhagen?). Spannend en super leuk! Wij hopen de liefde voor reizen op ons kindje te kunnen overdragen!

 29. avatar
  Marlynn zegt:

  Wij zouden deze prijs heel graag willen winnen voor onze kleine meid Yela, nu 7 maanden oud! Is al lekker mee geweest om wintersport en gaan nu van de zomer 4 weken naar Sardinië! Wij gingen met zijn twee al lekker backpackenen hebben veel mooie landen bezocht. Dit willen we natuurlijk ook allemaal aan onze dochter laten zien, te beginnen met waar het voor ons begon!

 30. avatar
  Joyce Lemmens zegt:

  In oktober wordt ons eerste kindje geboren. Aangezien haar meter onlangs naar Thailand verhuisde willen we toch proberen elkaar zoveel mogelijk te zien dus plannen we alvast een eerste verre reis naar Thailand met ons kleintje in januari. Toch wel spannend!
  De items uit je give away zouden alvast van pas komen om dit tripje zo makkelijk mogelijk te maken!
  Fingers crossed x

 31. avatar
  Els De Winter zegt:

  Onze baby zit nu nog veilig in mijn buik voor de komende 5 maand, maar al sinds onze laatste reis met ons tweetjes (met een tentje en auto een maand lang door Nieuw-Zeeland getrokken) kunnen we niet stoppen met dromen om onze zin voor avontuur door te geven én te kunnen delen met onze kleine spruit! En dus liefst zo snel mogelijk dus al deze spullen vormen het perfecte starterspakket om dat waar te maken eens dat ze er is! 😉
  Een eerst prijs winnen nog voor ze geboren is, tzou in guinness book of records moeten als het zo zou zijn! 😀

 32. avatar
  Sara zegt:

  Ooh zo leuke actie! Ons Merel heeft al enkele korte tripjes achter de rug en 1 skivakantie. Het is altijd spannend erop uit trekken, maar dat valt altijd reuze goed mee! Dus wij kijken al uit naar het volgende weekendje zee!

 33. avatar
  Valerie zegt:

  Wij citytrippen met zen tweetjes erg vaak. Ook Ibiza stal ons hart en zo willen we nog vele reisjes en citytripjes maken maar dan met ons toekomstig kleintje dat er binnen 2 maanden aan komt. Het reizen met baby zal zowizo al een uitdaging zijn dus dit pakket maakt het eens zo leuk! ???
  Top!

 34. avatar
  Van den Venne Kimberley zegt:

  Ons eerste kindje is op komst en hopen toch om zoveel mogelijk te blijven rondreizen! 🙂

 35. avatar
  Sandra zegt:

  Als de reismicrobe erfelijk is, dan heeft Noore ze dubbel en dik in haar genen. Op reis zijn wij met ons drie op ons best! Op reis hoeft niet ver te zijn, in onze achtertuin doen alsof we kamperen zijn tot straks voor de eerste keer vliegen. ❤️

 36. avatar
  Leen Cuypers zegt:

  We vinden het heerlijk om er met de meisjes op uit te trekken, dicht bij of ver weg! Ik vind het heel belangrijk om hen de wereld te tonen en hen te tonen aan de wereld 😉 Zo fijn om Marilyn vol overgave patacones te zien eten uit een opgerold bananenblad bij een bij een ‘indianen’stam, haar dolle fratsen te zien uithalen met een meisje terwijl ze elkaars taal niet spreken, of haar simpelweg horen zeggen ‘mijn zwembad’ terwijl we over de grote oceaan uitstaren! Ze spreekt er weken later nog steeds van! Door te reizen hoop ik hen te tonen hoe mooi de wereld is, net zoals de mensen die er op wonen! Ook dichtbij huis vinden we het heerlijk om leuke plekjes te ontdekken en couleur locale op te snuiven… of de buitenlucht gaan opsnuiven in de mooie natuur… heerlijk de batterijtjes opladen en voor onze 2 meiden is er altijd wel iets te beleven (van overvliegende vogels tot koeien in de wei…)

 37. avatar
  Karen Van Lancker zegt:

  Super leuke actie! Wij (mama en papa van Merel) zijn heel actieve mensen die graag actieve vakanties plannen. Met de komst van Merel 8 maand geleden dachten we dat daar misschien een tijdje een einde aan zou komen, maar we hebben toch maar gezegd: waarom niet, we maken er een actieve baby van. Dus we trekken deze zomer gewoon terug de Zwitserse bergen in met de bedoeling alle dagen te gaan wandelen. Dan komen deze dingen uiteraard super van pas!
  Ik heb deze blog nog niet zo lang ontdekt, maar heb al veel tips kunnen gebruiken en t maakt me telkens enthousiast!
  Keep up the good work! ?

 38. avatar
  Eline Lenaerts zegt:

  Wauw weer een mooie winactie op jouw blog! Wij willen graag meedoen. Onze dochter is nu vier maanden ouden wij gaan volgende week ons eerste tripje naar het buitenland wagen. Wat enorm spannend met een baby!

 39. avatar
  Katrien zegt:

  Hey nies,
  Omdat ik actief reizen met 2 kids pittig is maar haalbaar is. Alleen moet ik alternatieven zoeken die minder plaats in nemen .de koffer blijft even groot.. een draagzak en reisset maken dat iets makkelijker. Nog veel succes met je blog

 40. avatar
  Mariko zegt:

  Ik zie er zo naar uit om met Ayu te gaan reizen en meer van de wereld te ontdekken door haar ogen!

 41. avatar
  Lynn & Mathias zegt:

  Helaas zelf nog geen gezinnetje! Maar wij doen heel graag mee voor ons liefste petekind Nena! ❤? Zo kan ze samen met haar gezinnetje zorgeloos op reis ✈??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *