That time of the year again! Tijd om je weer suf te zoeken naar cadeautjes, uren rond te slenteren in een overbevolkt shopping center of het internet weer af te schuimen naar dat ene originele kado voor je schoonzus. Ow yes! 

Nog niets gevonden voor die naam die jij uit de pot viste dit jaar? Ik help je graag op weg met deze zes geweldige cadeaus voor globetrottende gezinnen 😉

Fritz box 

We frustreren er ons allemaal wel eens in: slecht internet of geen WiFi op reis. Hoe heerlijk zou het zijn als we ook onderweg gewoon films en series konden kijken, muziek konden streamen, … Of zelfs aan deze blog werken terwijl we reizen. Zonder gedoe. 

Nu de roaming sinds vorig jaar is afgeschaft is het al een pak makkelijker, maar dat wil niet zeggen dat de verbinding altijd goed is, heb ik mogen ondervinden. Een fijn antwoord daar op is de FRITZ!Box 6820 LTE, een router die multiband-compatible is. Dat wil zeggen dat zo ongeveer elke 4G/LTE/UMTS frequentie die gebruikt wordt in Europa wordt opgevangen. Doordat het wel een aparte router is, en niet een klein componentje dat in je telefoon moet passen, pikt het apparaat die signalen een stuk beter op.

Wil je iemand een stressvrije vakantie bezorgen, dan is de FRITZ!Box 6820 LTE de perfecte reisgenoot. En natuurlijk ook belangrijk als je reist: het ding is super licht en helemaal niet groot… Here is some proof: 

geweldige cadeaus

Boeken: reizen met kids 

Er komen zoveel leuke boeken over reizen met kinderen op de markt, dat ik er helemaal enthousiast van word. Ik ga er zelfs in 2 verschijnen in het nieuwe jaar… Lies van Liesellove schrijft een boek over reizen met kinderen: “Ik ga op reis en ik neem mee… De kinderen”, en ook Claartje van Claarwasdaar schrijft een boek vol reisverhalen: “Van Terschelling tot Timboektoe”. Hoe leuk is dat! Twee madammen om naar op te kijken! Helaas nog niet voor onder de kerstboom dit jaar want ze worden op dit eigenste moment afgewerkt! 

Welke boeken kan je dit jaar wél al cadeau doen? Deze drie zijn top! 

geweldige cadeaus
  • NYC Guide for Instagrammers van Sylvie Bonne
  • Kids & The City van Eva Munnik
  • Little Escapes ‘net over de grens’ by Barts boekje

Haal de zomer alvast in huis 

Niks leuker om al te kunnen dromen van de zomer. Ik ben grote fan van slippers, en ik zeg vaak al lachend dat ik ze pas uit doe als het begint te vriezen. Ik blijf ze koppig dragen tot het echt te koud wordt, haha! Dus waarom al niet onder de kerstboom beginnen dromen van je volgende trip met een paar schoenen? 

Mijn slippers koop ik altijd bij Sacha, meestal in de fysieke winkel in Breda of Antwerpen maar ook online kan je deze shoppen. Nu goed, het is natuurlijk niet helemaal de periode voor slippers maar ook een zonnebril of haarband is geweldig leuk om te geven. En zo geef je meteen wat zon, en kan je ontvanger al beginnen dromen van een volgende trip. 

geweldige cadeaus

Twinnen in stijl met een Fjallraven rugzak

Oké oké ik geef toe, ik wilde eigenlijk al super lang twinnen met Morris. Maar hoe doe je dat met je zoontje? Outfit gewijs niet altijd gemakkelijk. Tot ik het in mijn hoofd kreeg om alletwee hetzelfde rugzakje van Fjallraven te dragen. Hij kan er straks mee naar school, en nu al naar de opvang, en ik tja… Ik kan er mee naar overal. Toch? 

Super leuk zijn ze ook om cadeau te geven, het is voor iedereen (groot of klein) en ze zijn er in elke kleur! Waarschuwing: kiezen is moeilijk!

geweldige cadeaus

Een verzorgd huidje doet wonderen

Gisteren na een heerlijke gelaatsverzorging ook nog eens mogen ondervinden: een verzorgde huid is héérlijk. Zelf vind ik het soms moeilijk om hier veel geld aan uit te geven, dus is het geweldig als je dit cadeau kan krijgen én ik vind zo’n verzorgingen zalig om mee op reis te nemen, daar heb je wat meer tijd voor verwennerij 😉

Ik ontving onlangs een heerlijk pakketje van New Pharma, de eerste Belgische online apotheek die meer dan 1 500 merken verkoopt en binnen de 24 uur levert in België (check, voor dat last minute kerst cadeautje!).

Mijn favoriet uit het pakketje is de Galénic Diffuseur de Beauté stralende huid booster: een crème met robijnparels die je huid gladder en minder vermoeid maakt waardoor ze opnieuw gaat stralen.

Wereldkaart om te krassen

Afsluiten met een klassieker, maar die doet het ALTIJD goed! Een wereldkaart om te krassen. Staat gewoon tof in elk interieur en wie vindt het niet leuk om na een trip met een centje de bestemming weg te krassen? Of om bezoek te in geuren en kleuren te vertellen over alle landen die al weggekrast zijn… 

Welke geweldige cadeaus koop jij dit jaar voor je reislustige zus/man/moeder.. ? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *