Nog 3 nachten de ogen sluiten en dan mag ik eindelijk weer richting het vliegveld. Op naar Mexico. Ik geef toe, ik zit al enige tijd de mensen rond om mij te irriteren met mijn opgewekte gedrag. Wat wil je? Ik hoef de komende maand niet te gaan werken.

Toen ik gisteren mijn collega’s had uitgezwaaid, trok ik de deur dicht en bleef ik even stilstaan. Geen verplichtingen de komende maand. Wauw! Pas op, mijn werk is leuk hoor maar een leven zonder verplichtingen buiten op tijd en stond van hotel verhuizen? Daar zeg ik geen neen tegen. Vrolijke Nies ever since.

Ken je deze trouwens? Krijg ‘m niet uit mijn hoofd.

Mexico, Mexi-iiico

oh land van al mijn dromen
Met de gitaarmuziek bracht je de romantiek
voor hem en mij

Mexico, Mexi-iiiico

ik blijf er altijd wonen
je bent me alles waard
een paradijs op aard
ja dat ben jij

Je voelt me al komen zeker 😉

Vanavond vertrek ik eerst nog voor een weekendje weg met m’n ouders, broers, schoonzus en echtgenoot. Richting Westhoek, dat benieuwt me ook wel want heb bijvoorbeeld nog nooit real time de Last Post mogen aanschouwen! Hopelijk komt het ervan..

Ondertussen ben ik dus volop moeten beginnen inpakken want zondag avond zal het thuis komen en slapen zijn, aangezien we om 5u uit de veren moeten richting Schiphol.

Wie mij op Instagram volgt, zag deze misschien al passeren:

travelbag

Die leuke zakjes kocht ik trouwens bij HEMA, een winkel waarvan ik vind dat ze vele leuke dingetjes hebben om mee te nemen op reis bv. kleine lege flesjes die je kan vullen met shampoo, mini deodorant, slotjes voor aan je koffer, een money belt, … Je hoeft daar niet meer voor naar een speciaalzaak.

Wie overigens benieuwd is naar onze route of nog insider tips heeft voor ons: Playa Del Carmen – Chitzen Itza – Merida – Palenque – San Cristobal De Las Casas – Tuxla Guttierez (vlucht) – Isla Mujeres – Tulum.

Zo, ik sta klaar om te vertrekken! Vanmiddag gaan we loopgraven bezoeken, first time ever! Benieuwd.

 

4 reacties

 1. avatar
  Nele zegt:

  Cozumel met scooter gaan rijden. Kan je ook goed snorkelen. En op isla mujeres een golfkarretje huren! Ik zou het bijna nog vergeten: flamingo’s en babe’s! Geniet ervan xxx

  1. avatar
   Nies zegt:

   Nele, alle tips genoteerd. Hopelijk kunnen we ze allemaal doen. Ik hoop dat de flamingo’s er zijn… En bij Babes gaan we zeker een keertje eten 😉

 2. avatar

  Mexico lijkt me echt geweldig, hoog op mijn wishlist! Ik ben dan ook onwijs benieuwd naar je avonturen. Enjoy!!

  1. avatar
   Nies zegt:

   Hoi Marcella! Bij mij heeft het ook steeds hoog op de lijst gestaan, zo blij dat ik het nu eindelijk kan gaan doen. En zoals je wel al kon vermoeden: I’ll keep you posted!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *