Allemaal hebben we massa’s vakantiefoto’s… Op de computer, op de gsm of op een of andere cloud. Komt het er bij jullie nog van om die af te drukken? Bij mij eerlijk gezegd niet. Voor Morris wel, ik maakte echt nog fotoboeken en die lagen dan bij ons op het salontafel. We bladerden er regelmatig zelf door of ons bezoek vroeg of ze eens mochten kijken.

De dag na je vakantie al nostalgie aan de muur

Maar sinds de baby, blog en business komt het er minder en minder van. Vakantiefoto’s afdrukken schiet er vaak over. Toen ik onlangs de HP ENVY Photo All-In-One Printer mocht ontdekken, werd dat plots allemaal een stuk gemakkelijker. Met deze printer liggen de leukste herinneringen binnen handbereik.

Afgelopen weekend maakten we een wandeling in de Kalmthoutse Heide. Morris lekker in de draagzak. Op het einde was hij het beu, en omdat ik nog wat foto’s wilde… Uit de draagzak met het mannetje en op de hei ermee 🙂 En een dag later hing die schattigaard al aan de muur.

vakantiefoto's afdrukken

De eerste foto die ik afdrukte was niet geweldig van kwaliteit, en had strepen. Een vriendin zei me de printer beter in te stellen: op afdrukkwaliteit best en papier op ‘fotopapier’. Logisch eigenlijk. De foto erna was ongelooflijk mooi! HP heeft speciale toepassingen ontworpen waardoor de printer levendige kleuren afdrukt.

Een tastbare foto in je handen om op je bureau te hangen, aan de oma te geven of in een mooie kader in de woonkamer… Of gewoon je vakantiefoto’s afdrukken de dag na thuiskomst… Het heeft iets! Zo leuk om die momenten te kunnen blijven vieren door ze mooi af te printen. Ik ga de printer zeker ook nog eens inzetten om uitnodigingen of kerstkaartjes te drukken. En verder werkt ie natuurlijk ook perfect om schoolopdrachten of andere ‘gewone’ afdrukken te maken.

vakantiefoto's afdrukken

Foto’s printen vanaf je smartphone

Het is met de HP Smart App super makkelijk om foto’s te printen vanaf sociale media, de cloud, je fotogalerij en om ze te scannen naar e-mail of cloud. Met de HP Smart app bestel je ook eenvoudig je inkt, en het HP Instant Ink-plan maakt het zelfs mogelijk dat de inkt automatisch door de printer wordt besteld en bij je thuis wordt geleverd. Zo zit je nooit meer zonder inkt.

Bekijk hier de actuele prijzen van de HP Envy Photo 7830

Wist je dus nog niet waar de Kerstman je dit jaar een plezier mee kan doen, dan weet je het nu 😉 Het maakt vakantiefoto’s afdrukken heel gemakkelijk. Want als ik niet op reis ben, wil ik graag in mijn herinneringen terug. Jullie ook?

 

2 reacties

  1. avatar

    Wauw. Ik ben er nog niet uit welke ik wil op die A4 formaten. Mssn wacht ik wel tot na de geboorte en print er eentje met Ellie en de baby of de eerste gezinsfoto.

    1. avatar

      Oh het is wel mooi om nog even te wachten en dan de eerste foto een foto van jullie viertjes kiezen <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *