Wandeling Zeeland

Kletsen op mijn blote poep! Sinds 3 februari postte ik niets meer op Reismicrobe. Al drie weken lang geen nieuw leesvoer op de blog. Geen nieuwe bezoekers, geen stijgende cijfers, geen reacties, … Stil. Ik ben het afgelopen jaar kei hard gegaan voor mijn blog, en of dat opleverde. Misschien had ik het even gehad? Of was het gewoon omdat ik het privé zo druk had met het ene feestje na het andere. Ik kan er moeilijk de vinger op leggen. It happens.

Meer dan eens verbaas ik mij over mijn bezoekersaantallen, de reacties die ik on- én offline krijg. En wil blijven krijgen, laat daar geen twijfel over bestaan. Even dacht ik dat mijn woorden op waren. Dat ik geen inspiratie meer had, maar dat klopt niet. Mijn IPhone staat vol titels voor mogelijke artikels.

Dus geen idee hoe het komt, die writer’s block, en ik wil het niet groter maken dan het is. Binnen twee weken vertrek ik naar Cyprus, om een hoop nieuwe inspiratie op te doen maar vooral voor een deugddoende vakantie.

Februari was anders wel een top-maand voor Reismicrobe. Begin februari ontdekte ik nog eens onze eigen hoofdstad Brussel, sliep er in een fijn hotel én ontmoette een hoop reisbloggers op de Bloggers UTD van Sound Of C. Loved it! Een weekend later met het gezin (ouders, broers, echtgenoot & schoonzus) naar Zeeland. Ons jaarlijks uitje (vorig jaar ontdekten we de Westhoek) dat meestal bestaat uit wandelingen en gezelschapsspelletjes.

Maar februari was ook druk en stresserend, waardoor de zin om te schrijven en te creëren wat achterbleef. Ik werk ondertussen ook nog steeds voor de werkgever waar ik begin december ontslag gaf. Ik denk dat ook dat weegt. Je elke dag opladen voor een job waar je hart niet meer ligt, maar ook afscheid nemen. Van collega’s die je zeven jaar lang elke dag zag.

Geen nood lezers, ik ben er nog! Ik blijf reizen. Ik blijf plezier hebben in het bloggen, het jullie warm maken voor een bestemming. Februari was super fijn, druk en lichtjes stressy. Sorry voor de radiostilte hier op de blog. I’ll be back!

P.S. Binnenkort snel meer over Hotel Bloom!, het super toffe hotel waar ik verbleef tijdens m’n bezoekje aan Brussel. Wafels bij het ontbijt? Verkocht!

Manneken Pis Brussel
Hardcore toerist in ons eigenste hell hole, Brussel.

Wandeling ZeelandWeer of geen weer, op onze jaarlijkse weekendjes wordt er gewandeld!

Romantiek
Tijd voor romantiek op het strand van Wemeldinge.