Fietsen in Malaga

Een heerlijke getaway met vriendinnen, dat was Malaga afgelopen oktober. Het deed ons als groep zo’n deugd, om eens even écht tijd voor elkaar te maken. Zes vriendinnen, verdeeld over 3 bedden en een zetel in de mix met wat zon en glaasjes cava: hilariteit alom. Fietsen in Malaga is een fijne herinnering van die reis, zorgeloos trappen langs de kust en cocktails slurpen met zicht op zee.

Malaga is de op één na grootste stad van Andalusië, en de op vijf na grootste stad van Spanje. Een charmante stad, dat is Malaga. Een groot centrum om door te slenteren met als pluspunt: het is er autovrij! Malaga is ook een havenstad met vele restaurantjes langs het strand (chiringuitos) waar je al het lekkers wat de Spaanse keuken te bieden heeft, kan proeven. Oh en dan vergeet ik bijna nog het weer: dat is er meestal héérlijk!

Kathedraal MalagaIk ben gek op steden verkennen met de fiets. Malaga is hier de uitgelezen stad voor. Je kan namelijk én het autovrije centrum verkennen én de kustlijn af fietsen en stoppen bij de strandrestaurants of beach bars om wat krachten op te doen. Eerdere goeie ervaringen met BimBimBikes deden me opnieuw reserveren via hun website. De verhuurder van onze fietsen bleek een hip winkeltje te zijn, waar je op de muren je ervaringen mocht schrijven en de fietsen op maat worden afgesteld. De lieve dame stelde zelfs een groepsfoto voor.

Fietsen in MalagaEn weg waren we, voor een namiddag lol op de trappers.

Fietsen in Malaga Fietsen in Malaga

Kust Malaga Fietsen in Malaga Vriendinnen MalagaEnkele must stops onderweg:

  • Haven van Malaga
  • De versmarkt
  • Romeins theater
  • Plaza de la Merced
  • Kathedraal van Malaga
  • strand La Malagueta

Wil jij ook een fiets huren op je volgende bestemming?

BimBimBikes is een online verzamelplatform voor fietsverhuurbedrijven. Je zoekt online op het land of de stad waar je heen wil, en je ziet meteen of je kan boeken bij een lokaalnverhuurbedrijf. BimBimbikes heeft fietsen in meer dan 41 landen en je kan reserveren via je computer, tablet of smartphone en dan staat er een fiets te blinken voor jou op je volgende bestemming. Check zeker eens hun website. Fiets ze!