Blankenberge… Blankenberge… Parel aan de kust! Wij kunnen het alvast niet laten om dit telkens te neuriën als we in deze stad neerstrijken. Begin november was het weer zover: met het gezin naar Blankenberge om zeelucht op te snuiven!

Mercure Blankenberge nodigde ons uit om met ons gezin hun hotel te komen testen. En als er één ding is waar wij gek op zijn, is het dat. Nieuwe plekken ontdekken. Zo stelde ons iemand op Instagram de vraag: maar waarom ga je op hotel met je hele gezin? Is een vakantiehuis of appartementje niet gemakkelijker?

De kindjes keuren de bedden goed…

Wij houden écht van die afwisseling. Een vakantiehuis is tof, maar een hotel vinden wij evengoed super leuk als gezin. Gezellig met z’n allen op één kamer. En vooral: kunnen opstaan en het enige waar je aan kan denken is: snel klaarmaken want er wacht een heerlijk ontbijt op ons.

En of dat zo was in Mercure Blankenberge. Het ontbijt hier is om duimen en vingers bij af te likken. Van verse broodjes tot heerlijke ham.Van kleurrijke donuts tot smeuïge cupcakes. Er staat zelfs een ‘machine’ die voor jou pannenkoekjes bereidt.

Je ziet, wij zaten graag te ontbijten hier. Soms niet zo uitgebreid als we zouden willen maar dat lag aan de snelheid van onze kindjes en niet aan het aanbod 😉

met het gezin naar Blankenberge

Er is nog één grote troef die ik nog niet gedeeld heb en waar wij omwille van weersomstandigheden geen gebruik van hebben kunnen maken: een zwembad! Jawel. Eentje op het dak dan nog wel, met prachtig uitzicht over de stad.

Dus ja, ons zie je hier in de zomer nog wel eens terug!

PRAKTISCH

Het hotel ligt aan het pittoreske Leopold III plein, op amper 500 meter van het strand.

Dit is een toplocatie om verschillende redenen want het hotel is ook geïntegreerd in het stationsgebouw van Blankenberge. Zo sta je in een paar ogenblikken weer op het perron.

Er zijn familiekamers, waar je met z’n allen kan slapen tijdens je uitje met het gezin naar Blankenberge. Er staat dan 1 dubbelbed en 1 stapelbed.

Meer informatie, prijzen en boeken kan hier.

2 reacties

  1. avatar

    Het moet niet altijd ver van huis zijn! 😀

    1. avatar

      Nee zeker weten niet, ook in ons Belgenlandje kan het heel gezellig zijn 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *