Druk. Druk. Druk. De zomervakantie was pittig, thuis met een baby en een kleuter. In september begon ik na 7 maanden thuis met de baby weer te werken. Een break naar de zon was welgekomen!

Voor het derde jaar op rij kozen we voor een vakantiehuis van Interhome. We sliepen eerder al in dit pareltje in de Algarve en deze heerlijke villa aan de Côte d’Azur. Tijd nu om de Costa Blanca met kinderen te ontdekken, een voor mij onbekende streek.

costa blanca met kinderen
Ik kan me slechtere plekken bedenken om te ontbijten… Héérlijk!

Interhome heeft ons elk jaar al verbaasd, en ook nu was dat niet anders. De villa waar we nu in terecht kwamen was niet enkel gezellig ingericht maar had vooral een PRACHTIG uitzicht op de vallei. Al snel was het duidelijk dat we vaak in en rond het zwembad zouden vertoeven.

Benieuwd naar ons vakantiehuis? Bekijk het hier op de website van Interhome.

costa blanca met kinderen
Je weet me te vinden hé… Ik lig hier 😉

Een streek die me wist te verbazen!

Maar! Wie ons kent weet dat zo’n zwembaduurtjes bij ons ook nooit eeuwig duren. Want dan begint het te kriebelen, is die reismicrobe weer daar en staan we te popelen om nieuwe dingen te ontdekken. Onontbeerlijk als je hier verblijft, is een huurauto. Die geeft je de vrijheid om de streek te ontdekken.

Onze huurauto van Sunny Cars bleek het perfecte reisgenootje. De Maxi-Cosi voor Zola namen we mee vanuit België, voor Morris werd een zeer degelijk kinderstoeltje geregeld. Wij kiezen eigenlijk nooit voor een andere verhuurmaatschappij. Wij zijn, en dat mag je gerust weten, vaak ‘prijsjagers’ maar niet op zoiets als een huurauto. Daar wil je gewoon het beste, en moet het in orde zijn.

Bij Sunny Cars is een auto huren altijd all-in en dat is voor ons ontzettend belangrijk, je weet dat je standaard optimaal verzekerd bent. Dus ook al vragen ze je het aan de balie, extra verzekeringen afsluiten is hier absoluut niet nodig. Er worden ook geen reserverings- of creditcardkosten aangerekend en wijzigen kan altijd gratis. Ook als er ter plekke iets is, is er steeds 24/7 iemand te bereiken, en die iemand zal ook zeker Nederlands spreken. Een ongelooflijke gemoedsrust als je met je Costa Blanca met kinderen van plan bent!

Zelf zorgeloos een all-in huurauto boeken via Sunny Cars? Dat kan eenvoudig en snel via hun website. Bekijk ook zeker de servicepakketten eens, waarbij je kan kiezen voor extraatjes naast de standaard all-in verzekering. Wij vinden de ‘express service’ met kinderen echt een aanrader: je hebt dan razendsnel je huurauto!

costa blanca met kinderen
Het ultieme vrijheidsgevoel: uitstapjes maken met onze huurauto!

Enkele must do’s voor Costa Blanca met kinderen

Uitstapjes genoeg in de regio. Hier combineerden we El Castell de Guadalest en Fuentes de Algar. Een zalige dag en een absolute aanrader. De Costa Blanca is toeristisch, off course… Maar het heeft toch een pak meer te bieden dan ik dacht.

Zet dit ook zeker op je lijstje:

  • Het dorpje Moraira
  • Maak een uitstap naar Valencia
  • Bezoek het strand van El Portet
  • De oude stad Altea

Ons zie je hier absoluut nog terug!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *