kamperen

Kamperen & moi, dat zijn geen vrienden. Ondertussen heb ik er geen problemen meer mee om het toe te geven: ik ben een luxe-paardje! Zeker op reis, dan ben ik van het principe dat ik het beter moet hebben dan thuis… Oops!

Toch aanhoor ik al die mooie verhalen van kampeerders graag, over hun avonturen op de camping of plezante avonden aan het vuur voor de tent. En toch, overtuigen kunnen ze me meestal niet. Niet dat ik een resort-mens ben, geef mij maar een kleinschalig hotel of een b&b en ik herleef 😉 Toch vind ik dat ik als reisblogger alles een keer moet uittesten. Zoals die keer dat ik toch eens een paar dagen in een all-in hotel verbleef.

Overtuig mij! 

Nee, ik wil veel doen voor de reisjournalistiek maar kamperen ga ik aan me voorbij laten gaan. Of misschien is glamping wel iets voor mij? Luxueus kamperen klinkt me al iets beter in de oren. Maar om mij écht te overtuigen, heb ik jullie hulp nodig… Gewoon, vertel me je leukste kampeer ervaring in de reacties en laat mij weten waarom ik mij wel eens een keer moet laten overhalen!

kamperen

Win een kampeervakantie

Daarnaast wil ik jullie kampeer-fans ook laten weten dat Yelloh! Village, een aanbieder van luxe kampeervakanties, een enquête wil doen onder reislustige mama’s en papa’s dus dan zitten zij hier aan het goede adres! Waarom ik dit met jullie deel? Er vallen leuze prijzen te winnen. Zij geven 3 verblijven van 2 overnachtingen weg! Whoop whoop…

Je kan hier deelnemen aan de enquête. Het duurt maar een paar minuutjes en wie weet ga jij binnenkort wel een paar dagen gratis kamperen!

En laat me weten waarom ik wél eens moet gaan kamperen hé 🙂