vakantiehuis Frankrijk

Jeuj! Jullie mogen op vakantie! Tenminste één (gezin) van jullie… 🙂 Reismicrobe en Interhome slaan de handen in elkaar om een globetrottend gezin op pad te sturen. Rustig relaxen aan de Côte D’Azur… Héérlijk! Dus ben je vrij tussen 1 en 8 september, waag dan zeker je kans.

Sinds vorig jaar mag ik mij trots Interhome ambassadeur noemen, vorig jaar logeerden wij vorstelijk in een prachtige vakantiewoning in de Algarve. Interhome heeft meer dan 33.000 vakantiehuizen en appartementen in 34 landen. En daar zit altijd voor iedereen wat wils tussen: een chalet, een villa met zwembad, een appartement of vakantiehuis.

Binnen 2 weken mogen wij gaan relaxen in een vakantiehuis op amper 40 minuutjes van de vakantiewoning die we nu weggeven. We tellen zo af! Maar… Voor wij van zon, zee en strand gaan genieten met ons drietjes, wil ik iemand van jullie gelukkig maken.

Wat geven we weg?

Een vakantiehuis in Frankrijk, aan de prachtige Côte D’Azur… Dromen jullie ook al weg? Vakantiehuis Félicitas in Saint Aygulf is een villa met 6 kamers van 170 m². De woning is antiek ingericht met een grote woon-/eetkamer met open haard en TV. Er is boven zelfs een gallerij met bibliotheek. Hoe cool is dat?

Deze vakantiewoning heeft een groot terras met terrasmeubelen en ligstoelen. Er is  een wasmachine beschikbaar, heel handig met kindjes. Er is parkeerplaats voor 3 auto’s dus je kan beslissen of je met de auto komt of het vliegtuig neemt. Je kan vliegen op Nice of Marseille.

vakantiehuis in Frankrijk

Meer foto’s zien? Check: https://www.interhome.be/frankrijk/cote-d-azur/saint-aygulf/vakantiehuis-felicitas-fr8541.240.1/

Wat is er in de buurt?

Villa “Félicitas” ligt op 100m van de zee, op 700m van het strand. Er is een winkel, bakkerij en restaurant op 300 à 400 meter. Attracties in de buurt: Fréjus 6 km, Lunapark, Aqualand 5 km, Ile de Porquerolles 80 km, Marineland 55 km, St Tropez 30 km.

De sleuteloverdracht vindt plaats bij het agentschap Interhome in Saint Aygulf.

vakantiehuis Frankrijk

Hoe maak ik kans op een gratis vakantie?

  • Bekijk het te-winnen-vakantiehuis op de website van Interhome
  • Droom weg en bedenk wat je zo leuk vindt aan vakantiehuis in Frankijk
  • Vertel me waarom jij hier op vakantie wil in een reactie onder deze blogpost
  • Volg Reismicrobe op Facebook & Instagram en deel de post met je vrienden
    (als zij winnen, kan je misschien alsnog mee ? )

Praktisch: de winnaar van deze giveaway kan op vakantie van 01/9/2018 tot 08/9/2018.

Doe je mee, dan gaan we er van uit dat je beschikbaar bent. Je wint het verblijf in het vakantiehuis. Vliegtickets zijn voor eigen rekening. De wedstrijd loopt van 07/06/2017 tot 22/06/2017.

DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN!

De winnaar is Dana Kennes. Proficiat! Stuur je me een mailtje met jouw gegevens?