Loopt de mond van over!

Ik voel dat het tijd is om met Reismicrobe een andere kant op te gaan. Geen draai van 180 graden, maar kleine veranderingen, die de blog nog meer mij gaan maken. Nog meer Nies.

Ik zal blijven bloggen over mijn reizen, maar het is duidelijk dat de komende maanden (en jaren) voor mij en voor mijn gezin niet meer enkel in het teken van reizen zullen (kunnen) staan. Mijn leven gaat veranderen, daar bestaat geen twijfel over. En dan moet de blog volgen, zegt mijn gevoel. Reismicrobe zal vanaf nu om die reden ook een lifestyle- en mamablog zijn. Ik wil dicht bij mezelf blijven staan.

Ik probeer het zo samen te vatten: Reismicrobe wordt een lifestyle- en reisblog van een jonge mama. Er zit zoveel in mijn hoofd, dingen die ik graag wil delen maar die dan niet helemaal onder het vakje ‘reizen’ passen. En ik wil me niet meer inhouden, genoeg te delen in mijn ogen. En dat blijf ik doen op mijn eigen manier, die jullie (hopelijk) snel terug zullen herkennen.

Is dit de eerste keer op mijn blog? Je kan meer hier meer lezen over mij.

Blijven jullie lezen?

14 reacties

 1. avatar

  En terwijl jij jouw blog laat groeien (zoals dat kindje in je buik), laat ik de mijne net ‘verminderen’. En kies ik voor iets anders. Van Baie goed door madrina naar Van hier naar daar. Benieuwd naar hoe onze nieuwe wegen zullen smaken 😉
  Succes met het nieuwe pad! Ik blijf graag volgen en lezen.

  1. avatar
   Nies zegt:

   Ah, wat leuk! Ik denk dat alles goed is, zolang het maar keuzes zijn die je je hart doen volgen. Je website ziet er super uit. Succes 😀

 2. avatar

  Super! Je blog moet je laten meegroeien met jezelf, zou zonde zijn om zo mooie gebeurtenissen niet te kunnen neerschrijven. Benieuwd naar al die ideeën en laat die mamaposts maar komen 😀

  1. avatar
   Nies zegt:

   Haha leuk! Ik dacht echt dat ik iedereen zou gaan lopen :-p

 3. avatar

  Ik vind je nieuwe boogrichting super! Je ondertitel omvat alles. Ik kijk alvast uit naar je nieuwe verhalen en toekomstige familiereizen.

  1. avatar
   Nies zegt:

   Dankjewel Carolien… Ik kijk ook uit naar de toekomst… Merci voor de steun

 4. avatar

  Goed plan om dicht bij jezelf te blijven. Schrijven over dingen die jij graag wil is het belangrijkste

  1. avatar
   Nies zegt:

   Klopt! Als je begint te bloggen dan hoor je langs alle kanten: kies een niche en dus probeerde ik vast te houden aan dat reizen maar je moet vooral dicht bij jezelf blijven, denk ik dan 🙂

 5. avatar

  Natuurlijk blijf ik lezen! 🙂 Ik vind het een mooie verwoording “lifestyle- en reisblog van een jonge mama”. Spannend toch allemaal?!

  1. avatar
   Nies zegt:

   Jeej Lotte, merci! Heel spannend allemaal, zeker weten.. Super cool dat jullie 3 maanden gaan reizen trouwens! Wanneer is het zover?

 6. avatar

  Lijkt me een goed idee om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven 🙂 Het moet goed voelen. Ik ben benieuwd naar je nieuwe artikelen!

  1. avatar
   Nies zegt:

   Dankjewel Sabine! Voor mij is het ook weer afwachten welke kant het op precies op gaat, maar vind het leuk om een nieuwe wind door de blog te laten waaien.

 7. avatar

  Ik blijf je hoe dan ook volgen! Ik zie er naar uit om al die leuke ideeën te lezen. ^^

  1. avatar
   Nies zegt:

   Super Frederic! De nieuwe blogs gaan vooral over het (nakende) moederschap gaan (weet niet of je daar zoveel aan hebt ;-)) en hier en daar natuurlijk de persoonlijke blogs die ik altijd al graag schreef. Super dat je blijft lezen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *