Loopt de mond van over!

Ik voel dat het tijd is om met Reismicrobe een andere kant op te gaan. Geen draai van 180 graden, maar kleine veranderingen, die de blog nog meer mij gaan maken. Nog meer Nies.

Ik zal blijven bloggen over mijn reizen, maar het is duidelijk dat de komende maanden (en jaren) voor mij en voor mijn gezin niet meer enkel in het teken van reizen zullen (kunnen) staan. Mijn leven gaat veranderen, daar bestaat geen twijfel over. En dan moet de blog volgen, zegt mijn gevoel. Reismicrobe zal vanaf nu om die reden ook een lifestyle- en mamablog zijn. Ik wil dicht bij mezelf blijven staan.

Ik probeer het zo samen te vatten: Reismicrobe wordt een lifestyle- en reisblog van een jonge mama. Er zit zoveel in mijn hoofd, dingen die ik graag wil delen maar die dan niet helemaal onder het vakje ‘reizen’ passen. En ik wil me niet meer inhouden, genoeg te delen in mijn ogen. En dat blijf ik doen op mijn eigen manier, die jullie (hopelijk) snel terug zullen herkennen.

Is dit de eerste keer op mijn blog? Je kan meer hier meer lezen over mij.

Blijven jullie lezen?