Kennen jullie de streek Scheldeland? De streek die de Dender, Rupel en Schelde samenbrengt. Wij brengen er, samen met een bevriend koppel en hun twee kindjes, een weekendje door en slapen in B&B De Paellepelhoeve, een oase van rust tussen de kronkelende velden in Ninove!

We voelen ons meteen welkom door de hartelijke ontvangst van Ann & Guy. De kindjes amuseren zich vanaf minuut één met het mooie paardje Quinta, de geiten, kippen en de tomaatjes die ze zomaar kunnen plukken om van te smullen.

Een echt paradijs voor ons buitenkindje!

De Paellepelhoeve

In het teken van de koers

In B&B De Paellepelhoeve vind je 6 studio’s, allemaal genoemd naar bekende kasseibergen uit De Ronde: De Muur, De Bosberg, De Patersberg, De Koppenberg, De Molenberg en De Oude Kwaremont. Het zal je niet verbazen dat wielertoeristen zich hier snel thuis voelen. In de buurt van Ninove kan je zalig fietsen: van vlakke routes tot stevige beklimmingen.

De PaellepelhoeveNog meer ideetjes opdoen voor een weekendje weg in België of Nederland? Bekijk hier al onze tips.

Elke studio heeft een badkamer en zithoek op het gelijkvloers, en 1 of 2 slaapkamers boven. ’s Morgens is er een lekker ontbijt in de gezamelijke ontbijtruimte. Bij goed weer kan je genieten op je eigen terras.

Wandelen, fietsen of met de scooter op pad

De omgeving van onze B&B is ook prachtig: er is een manege in de straat met wel 60 paarden die je kan zien grazen, en in de buurt kan je mooie wandelingen maken. Wil je trouwens met de scooter op ontdekking? Dat kan, want Ann & Guy hebben er twee die je kan huren. Wij komen hier alvast tot rust na een dagje Aalst ontdekken.

De Paellepelhoeve

We zetten ons ’s avonds op de binnenkoer, nemen wat te drinken uit de koelkast en praten bij een glaasje wijn nog na over onze dag met de babyfoon op tafel. Na een verkwikkende nachtrust (veel te kort want kinderen weet je wel…), serveert Ann ons een lekker ontbijt. De kinderen krijgen zelfs nog een chocolaatje!

Meer info? Check hier de website van deze B&B. Voor ons was B&B De Paellepelhoeve de ideale uitvalsbasis voor een weekendje Scheldeland. We’ll be back!

2 reacties

  1. avatar

    Ziet er heel leuk uit daar! Onze Rune zou zicht daar ook amuseren. Hij is zot van paardjes.
    Bedankt voor de tip, gaan we moeten onthouden als we eens in de buurt zijn 😉

    1. avatar

      Dan is dat ideaal inderdaad… Heel fijn ook dat je je eigen terrasje hebt en het studiootje is erg gezellig ingericht. Zeker een aanrader.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *