Reismicrobe krijgt de titel van ‘Reisreporter Van De Week’

Wie me de laatste dagen op Facebook gevolgd heeft, weet het: ik ben door Columbus Magazine verkozen tot Reisreporter Van De Week. Een héle eer nadat ik eerst al Nieuwkomer Van De Week werd. Ik stootte bij het googlen opnieuw op de website van dit tijdschrift en leerde al snel over hun community van reisreporters.

Hoe werkt het?

Je maakt op hun website een profiel aan en kan daarna foto’s, tips en blogs uploaden. Andere reisreporters kunnen dit waarderen en er feedback op geven. Door de redactie word je via een puntensysteem beloond waardoor je stijgt in de lijst van reisreporters. Het is natuurlijk ook een kwestie van volhouden, en niet zomaar even een profiel aanmaken en er dan nooit meer naar om kijken.

Ik geef toe, het is verslavend. Wat leuk om rechtstreeks feedback te krijgen en om maar een land te hoeven intikken en patat: een lijst vol insider-tips met échte en realtime informatie. Voorlopig ben ik helemaal gek van dit concept en vermoed ik nog vele uurtjes te spenderen op dit forum.

Interview over mijn tien reisfavorieten

De redactie van Columbus Magazine vroeg me naar aanleiding van mijn ‘verkiezing’ tot Reisreporter Van De Week naar mijn 10 reisfavorieten. Een leuk interview met fijne vragen later, is dit het resultaat. Check zeker even het interview 🙂

En natuurlijk ook nog dit: de beste wensen voor al mijn lezers, volgers en likers! Dankjewel voor het fantastische blogjaar 2014. Voor het nieuwe jaar heb ik nog massa’s leuke plannetjes 🙂

In 2015 wens ik jullie prachtige panorama’s, machtige ontmoetingen, heerlijk exotisch eten en een hoop nieuwe bestemmingen!

D (31)

Nies

4 reacties

 1. avatar

  En gelezen!? Hele leuke keuzes voor Zuid Afrika en de Amalfikust. Ook beiden bij mij hoog aangeschreven. En de Italiaanse keuken is altijd super? Dat sleutelgat in Rome ben ik nu wel erg benieuwd naar☺ Moet Rome nog steeds bezoeken. Al met al eeg leuk en boeiend artikel

  1. avatar

   Snel een keer Rome boeken dan, is zo een geweldige stad!

 2. avatar

  Gefeliciteerd! En ga het binnenkort ook lezen. ?

  1. avatar

   Doen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *