Woopsie Daisy! Het is van februari geleden dat ik in Hotel BLOOM! in Brussel sliep. Maar ik deel deze #mustsleep alsnog graag met jullie, omdat het zo’n leuke hotspot is en ik er meteen opnieuw zou slapen.

Jongens, dat ontbijt… Elke dag graag!

Begin februari organiseerden Jo en Lien van Sound Of C het eerste evenement voor reisbloggers in België, het Bloggers UTD – the travel gathering. Daar moest ik bij zijn! Even op en af naar de hoofdstad, het had gekund maar mezelf kennende wist ik: koppel er maar een nachtje aan. Het Bloggers UTD vindt plaats in Hotel BLOOM!. Die zullen niet voor niks dat hotel gekozen hebben, denk ik. En dus check ik de kamers. Hé, wat een tof hotel! Snel kamer geboekt.

Samen met vriendin Inge vertrek ik een dag voor de Bloggers UTD richting Brussel. Ik ken onze hoofdstad amper, yes I know… Triest. En dus is het een echte toeristische verkenning: Manneken Pis en al! Waarom ook niet. Na een vermoeiende dag rond hossen kunnen wij onze mooie hoofdjes te slapen leggen in dit unieke hotel. Zaaaaaalig. Nog zaliger werd het toen ik ’s morgens van dat te gekke ontbijt mocht gaan proeven.

Waarom ik Hotel BLOOM! een must sleep vind

 • Het geweldige ontbijt mét wafels
 • Kamers met handgeschilderde fresco
 • Top locatie vlakbij metro, trams & bussen
 • Fitness met panorama
 • Snackbar Grab & Go  voor de kleine honger
 • Goeie WiFi

De kamers in Hotel BLOOM! zijn allemaal beschilderd met een fresco, 287 jonge Europese artiesten deden hun ding met het woord “bloom”. Op de website kan je je kamer kiezen aan de hand van het fresco dat je het meest aanspreekt. Het maakte onze kamer echt uniek: geen 2 kamers zijn dezelfde!

Hotel BLOOM! staat voor kunst en creativiteit. Het is hun bedoeling om artiesten te steunen en zo ook hun gasten een inspirerende en unieke ervaring te bieden.

Hotel Bloom

HOTEL BLOOM!

Kunstige lobby

Hotel Bloom

Beste ontbijt ooit. 

Hotel Bloom Hotel Bloom Hotel BloomZwanger op reis

Kamer 505 – Joseph Noonan-Ganley (Brits)

12424609_236865589979209_427992688_n

Ook een nachtje wegdromen tussen de kunst in Hotel Bloom? Boeken kan hier.

2 reacties

 1. avatar

  Vorig jaar tijdens onze jaarlijkse teambuilding verbleven we in Hotel BLOOM! Ongetwijfeld het beste hotel van de stad. Wat’n service! Verder deden we ook een culinaire wandeling doorheen Brussel, namelijk de Sprout to be Brussel Tour. Een absolute aanrader!

  1. avatar

   Ik vond het er ook fijn! Die tour klinkt leuk, misschien voor een volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *