vakantiehuis aan de costa blanca

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN. De winnaar werd bekend gemaakt via Instagram Stories en is Goedele Janssens. Veel plezier met jullie gezinnetje!

Joepie joepie! Het is weer die tijd van het jaar dat ik een Interhome vakantiewoning mag weg geven aan één van mijn volgers. Tenminste, een weekje logeren in dat huis, haha! Who’s ready? Samen met Interhome selecteerde ik een prachtig vakantiehuis aan de Costa Blanca voor jullie.

En een primeur (rekening houdend met de feedback op onze winactie van vorig jaar): we boekten het voor jullie in de herfstvakantie zodat ook de mama’s en papa’s met schoolgaande kindjes kunnen deelnemen aan deze winactie.

En dat is niet eens alles! Dit jaar krijg je er ook nog eens een huurauto van Sunny Cars bovenop (voucher t.w.v. 150 euro). Super toch? Het enige dat jij moet doen is deelnemen en een vliegticket scoren!

Eerst wat meer over dit prachtig vakantiehuis aan de Costa Blanca!

Vakantiehuis Toscamolino in Javea

Dit vakantiehuis ligt in Javea, op 110 km ten zuiden van Valencia en 90 km ten noordoosten van Alicante. Dat zijn ook meteen de twee luchthavens in de buurt waarop je kan vliegen.

Elke dag is er een visveiling bij de haven, een overdekte markt waar je een verse vangst kan scoren. Het huisje ligt op 2,5 km van de zee. Snel even je huurauto in of een klein wandelingetje en je ligt te genieten!

Het vakantiehuis ligt op een terrein van 700m² groot én het zwembad is helemaal privé. Hééééééérlijk!

vakantiehuis aan de Costa Blanca
Howla! Niet slecht gelegen me dunkt…

Voor alle specificaties en bv. de grootte van de slaapkamers: check hier alle foto’s en info over vakantiehuis Toscamolino.

Waarom Sunny Cars al jaren onze favoriet is…

Sunny Cars is onze go-to verhuurmaatschappij, en dat is niet moeilijk. Géén extra verzekeringen afsluiten, geen verborgen kosten, geen gedoe ter plaatse.. Wél zorgeloos rond cruisen op je bestemming én 24/7 ondersteuning waar nodig.

Bij Sunny Cars is je huurauto standaard optimaal verzekerd, ook tegen schade aan glas, banden, boden en dak. Ook aan bijbetalen voor extra kilometers of oneerlijke tankregelingen moeten ze niets weten. My kind of rental cars! Vroem vroem en je bent on the road.

Hoe maak ik kans op een gratis vakantiewoning + huurauto?

  • Bekijk het te-winnen-vakantiehuis op de website van Interhome
  • Vertel me waar jij met je Sunny Cars huurauto naartoe wil vanuit het vakantiehuis hieronder in een reactie op deze blog
  • Volg Reismicrobe op Facebook & Instagram en deel de post met je vrienden
    (als zij winnen, kan je misschien toch nog mee? )
vakantiehuis aan de Costa Blanca
Als jullie niet mee doen, dan ga ik hier liggen hé!

Praktisch: de winnaar van deze giveaway kan op vakantie van 26 oktober 2019 tot 2 november 2019.

Doe je mee, dan gaan we er van uit dat je beschikbaar bent. Je wint het verblijf in het vakantiehuis voor 7 nachten. Daarnaast krijg je een voucher van Sunny Cars voor 150 euro, te besteden op hun website voor het boeken van een huurauto tijdens jullie vakantie. Vliegtickets zijn voor eigen rekening. De wedstrijd loopt tot 1 augustus.