De bloemencorso in Loenhout. Het dorp waar ik opgroeide en nog steeds woon. Bij mij roept de bloemencorso prachtige herinneringen op: van als kleine meid figureren op de wagen tot als puber stoer mee op de stelling kruipen. Vriendschapsbanden voor het leven, 4 generaties op 1 plek.

Het is voor ons ook, zoals voor veel Loenhoutse gezinnen, een echt familiegebeuren… Mijn vader praat de boel aan elkaar voor zo’n 17 000 bezoekers, mijn moeder helpt de dagen voor de wagens uitrijden met ‘voorsteken’, mijn ene broer is wagenbegeleider tijdens de stoet zelf en de andere broer ontwerpt zelfs al enkele jaren een wagen.

bloemencorso loenhout
Figuratie op een wagen, jaarlijkse kost voor mij als kind

De grootste bloemencorso van België

Een titel om behoorlijk trots op te zijn: de grootste van het land! Elk jaar rijden er meer dan 30 feeërieke praalwagens mee in de stoet. En dat als sinds 1952… Meer weten over de geschiedenis? Lees hier hoe een kleine stoet ter ere van een vernieuwde weg een groots spektakel werd. Wist je dat de bloemencorso van Loenhout zelfs Vlaams Erfgoed is?

Als je je afvraagt wie die wagens ontwerpt, bouwt en vol bloemen steekt? Vrijwilligers! Ons dorp staat een hele zomer lang in het teken van de bloemencorso. Allemaal met één doel: op de tweede zondag van september met trots door de straten van Loenhout rijden. Spannend wachtend op het oordeel van de jury en het publiek: wie mag dit jaar de hoofdprijs wegkapen?

bloemencorso loenhout
Uitgelaten kindergezichtjes na het bekendmaken van de uitslag.

Wat herinner ik me die spanning goed: tanden knarsend en met de bibber in de benen luisteren naar de presentator die je zou vertellen waar je in de ranking bent geëindigd. Gevolgd door euforie of diep verdriet. Gejuich en geklap of dikke tranen. Heerlijk als ik daar aan terug denk.

Hoe wij nu de bloemencorso beleven? Wel, ons huis staat op het parcours en dus hebben wij het geluk dat de corso gewoon voor onze deur passeert. Elk jaar zwaaien wij onze deuren open voor vrienden en hun kinderen om zich te laten betoveren door de magie.

De aftermovie van 2018

Waarom de bloemencorso het perfecte gezinsuitje is

De bloemencorso in Loenhout is kleurrijk spektakel dat de fantasie van jong én oud prikkelt. Je kinderen én jijzelf zullen je ogen uitkijken naar de meer dan 4 miljoen dahlia’s (ja, dat lees je goed!) die de praalwagens tot leven brengen. Gooi daarbij nog wat animatie in de mix zoals knotsgekke straatartiesten, daverende drumbands én een foodtruck festival dan heb je het recept voor een onvergetelijke dag met de hele familie.

Naast grote praalwagens (de corsowagens) rijden er ook bloemenwagens en kinderwagens mee in de stoet. Die laatsten worden, samen met mama’s en papa’s natuurlijk, ook écht door kindjes van alle leeftijden gemaakt. Een hele belevenis voor de kindjes uit ons dorp, en vast ook voor die van jou!

Hebben de kids genoeg bloemen gezien (wat me zou verbazen), dan is het tijd voor een lekkere hap op het foodtruck festival of een ritje op de kermis. Vervelen is geen optie!

Benieuwd naar meer? Check de website van bloemencorso Loenhout.

Win: een gezinspakket voor een onvergetelijke dag

Ik mag van Bloemencorso Loenhout 5 gezinspakketten uitdelen voor een bijzondere bloemencorso beleving op zondag 8 september 2019.

Wat zit daar in?

 • Tickets voor het hele gezin
 • Ontbijt bij Den Heibaard op corsozondag
 • Drankbonnetjes
 • Pakketje Clickformers
 • Bon van Het Boerenijsje
 • Gadgets allerlei

Hoe neem je deel?

Deze winactie liep af op 25/08. De winnaars zijn:
INGE SELS
KATHLEEN LEEMANS
NELE GOMMERS
ELLEN FAES
JESSICA VANMEERBEECK

57 reacties

 1. avatar

  Wow, wat een leuke actie! Ik ben als kind zelf ooit wel naar bloemencorso geweest. Maar nu ik zelf kinderen heb, zou ik heel graag eens met hen gaan. Mijn dochter gaat naar het 1e leerjaar en is in september jarig, dit zou echt een geweldig cadeau zijn voor haar. Ze is zot van bloemen, zingen, dansen, het showbeest uithangen, … Deze uitstap is op haar lijf geschreven!

  1. avatar
   Inge snels zegt:

   Wij wonen in Oostmalle maar zijn er nog nooit geraakt … Op deze manier kan ik misschien mijn man overtuigen. Van zodra we er één keer met de kindjes geweest zijn, hebben we misschien een nieuwe traditie ?

 2. avatar
  Kristen zegt:

  Leuke winactie!
  Bloemencorso staat alle jaren garant voor een leuke namiddag, maar deze dag mag gerust al vroeger beginnen met een ontbijtje! ?. Ook andere bonnen zijn top, dus duimen maar! ?

  1. avatar
   Veronique Aernouts zegt:

   De corso is voor ons een jaarlijkse traditie want de kinderen zijn fan! Toen ze nog kleiner waren, bouwden ze thuis in deze periode ook vaak een bloemenwagen: ze versierden hun step of een bolderkar met bloemen uit de tuin. Het lijkt ons héérlijk om de corso te starten met een Loenhouts ontbijt en af te sluiten met een (boeren)ijsje 🙂

  2. avatar

   Ik heb net de aftermovie van bloemencorso van vorig jaar laten zien aan m’n dochters. Ze zijn onder de indruk en willen het heel graag in het echt beleven!

 3. avatar
  Nicky Fox zegt:

  Mijn dochter leerde mij jaren geleden de Corso van Loenhout kennen…ik was meteen in de wolken door zoveel mooie bloemenpracht…Hoe mooi zou het zijn om nu mijn kleinkinderen deze prachtige Corso te leren kennen. Het is echt een familiedag, gezellig samen genieten, dat zie ik wel zitten ? en zeker met deze vele extras! Geweldige winactie!

 4. avatar

  Na al enkele jaren vaste bezoeker te zijn bij Bloemencorso Zundert, vraag ik me stiekem ook wel af wat Bloemencorso Loenhout in petto heeft ;-). Nog nooit geweest!
  ✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿❀

 5. avatar
  Jitte Cools zegt:

  Papa helpt bij de bloemenverdeling. Lore helpt bij de Noordhoek, Jordi helpt bij de KLJ en Jasper en ik helpen bij BTM. En ons mama zorgt ervoor dat alle kleren altijd op tijd gewassen zijn en dat er steeds iets lekkers voor ons klaar staat als we tussendoor toch even naar huis komen. Zij verdient het zeker en vast om met de corso zondag verwend te worden. Dus toi toi ???

 6. avatar
  Karen Koyen zegt:

  Zoals je zelf al zegt zit het hart en de ziel van de Loenhoutenaren in de bloemencorso. Altijd geweldig om dit spektakel mee te kunnen maken. Wat een geweldige actie dan ook! Zou geweldig zijn om te kunnen winnen! ??

 7. avatar
  Karen zegt:

  Ma hoe leuk is dit?! Ik zie dolgraag bloemen dus zou heel graag een bezoekje brengen aan dit prachtig evement. Na een weekje terug voor de klas te staan, zou dit de perfecte kleurrijke en ontspannende uitstap met ons gezinnetje zijn????

 8. avatar
  Annelies De Langhe zegt:

  Ooch dit ziet er leuk uit! Wij zijn nog maar pas ‘verliefd’ geworden op de dalhia (wat een prachtbloemen) en deze bloemencorso lijkt me ideaal om de dalhia-liefde nog wat verder aan te wakkeren (samen met onze 3 drie ‘bloemen’/dochters) ?

 9. avatar

  Als een gezinnetje uit de Antwerpse Kempen zouden we er toch eens naartoe moeten gaan. Hopelijk mag ik dit super dagje winnen en mogen we 8 september naar Loenhout rijden.

 10. avatar
  Jelle zegt:

  Ik zou dit graag willen winnen als verrassing voor mijn man waarvan enkele van zijn middelbare schoolvrienden meedoen aan de jaarlijkse bloemencorso.

 11. avatar
  Dana vangenechten zegt:

  Wauw, wat een superleuke giveway!! Ik ben zelf als Antwerpse naar de Kempen geëmigreerd 6 jaar geleden, de liefde gevolgd! De bloemencorso wilden we al heel lang eens doen, maar als vrije vogels genoten we van het leven en reizen en waren dus telkens einde september op vakantie wegens last-minute goedkope tickets gevonden. Nu met ons zoontje wordt er wat meer gepland en gaan we pas in oktober. Het zou zo leuk zijn om onze eerste bloemencorso met hem te kunnen beleven. Ik ben er zeker van dat hij, net als wij, zijn ogen zal uitkijken ?

 12. avatar
  An Van Ginkel zegt:

  Vroeger veel geweest maar onze kindjes nog nooit. Zou geweldig zijn om hen met dit prachtige gebeuren kennis te laten maken

  1. avatar
   Hanne Claus zegt:

   Wat een leuke prijs. Wij wilden vorig jaar gaan, maar door ziekte er toen niet geraakt. Ik werk zelf sinds een paar jaar in de Kempen en heb verschillende collega’s uit Loenhour. Hun enthousiaste verhalen werken aanstekelijk, dus ik zou deze bloemenpracht heel graag met eigen ogen eens bewonderen. En voor man en kids zijn de foodtrucks en de kermis een mooie extra! Fingers crossed dus hier.

 13. avatar
  Femke zegt:

  Ik ben zelf van Loenhout, maar het zou ideaal zijn om mijn grootmoeder uit te nodigen en samen met haar te ontbijten en dan naar de stoet te gaan kijken. ???? Fingers crossed!

  1. avatar
   Tine Adams zegt:

   Wat n super leuke actie ! Wij zouden héél graag eens met onze 2 kids naar de corso in Loenhout gaan. Een jaar geleden kwam er aan zee ook een bloemencorso.. ik maakte ons zoontje er warm voor met het idee dat het net zo prachtig zou zijn als in Loenhout. (Hij wist nog niet wat hij kon verwachten dus maakte ik hem graag enthousiast). Ik had het over heeeeele grote wagens, muziek, knappe snoeten en zoveel meer.. . Maar oeps.. toen bleek de huidige parade toch ècht niet te kunnen typen aan de corso van Loenhout en dus ook niet aan mijn enthousiaste woorden. Mats bleef vragen.. “maamaaa waar blijven nu die héle grote wagens???”. Eventjes vergist dus. :). Dit zou dus wel een unieke kans zijn om mijn enthousiaste woorden van toen, te kunnen staven ! Duimen omhoog

   1. avatar

    Eens niet zelf voor een ontbijt moeten zorgen zou zalig zijn! En dan de rest van de dag gewoon verder genieten…

 14. avatar
  Pam Roth zegt:

  Het zou een leuk uitje zijn met de kids, niet ver van huis. We zijn deze vakantie niet op reis geweest omdat we aan het verbouwen zijn, dus zulke uitstapjes maken dat wel een beetje goed?.

 15. avatar

  Wij verhuisden twee weken geleden met ons gezin van Londen terug naar België. Om de leemte van de grootstad nu wat op te vullen, plannen we alle weekends vol met leuke tripjes in eigen land. Hier had ik nog nooit van gehoord, maar lijkt me ideaal voor een dagje uit!!

 16. avatar
  Anke Hurts zegt:

  Het zou superleuk zijn om te doen, aangezien mijn schoonzusje Mandy sinds een jaar in Loenhout woont! Zo kunnen we samen eens naar daar met de kindjes!

  1. avatar
   Linda Hinnema' zegt:

   Woon al 21 jaar in St Job en ben er nog nooit geraakt. De laatste 2 jaar ook financieel wat moelijk.
   Zou tof zijn dit arrangement te winnen om met mijn man en dochter al dat moois te Bewonderen en te genieten.
   Hopelijk hebben we een beetje Geluk?

 17. avatar
  Jansen Karin zegt:

  Wow zou fantastisch zíjn daar ik van Loenhout afkomstig ben en een paar jaar niet meer geweest ben wegens in het buitenland verblijvend…
  En om aan mijn kleinkinderen eens te laten zien…
  Ik duim alvast want kijk er wel eens naar uit..
  Toi toi….

 18. avatar
  Dorien zegt:

  We gaan niet op vakantie naar het buitenland dit jaar en spelen toerist in eigen land. Dit stukje van België ken ik niet en benieuwd om te leren kennen. Als Aalsternaar begrijp ik volkomen de fierheid om aan een event te werken met je stad/gemeente/… dus wil dit heel graag eens komen bewonderen met onze 2 jarige dochter!

  1. avatar
   Leemans kathleen zegt:

   Ik ben er zelf nog nooit geweest en vind dat SCHANDALIG ? shame on me! Hoe dat komt? Dat ik het niet weet … Elk jaar zeg ik: “nu moeten we toch eens gaan”, en hoe het komt dat weet ik niet, maar ik ben er tot op heden nog nooit geweest. Ik ben 30 jaar, intussen mama van 2 dochtertjes van bijna 2 en 4 jaar oud (die trouwens zot zijn van bloemetjes) en woon in Hoogstraten. Ik heb nu echt geen enkele reden meer om niet te gaan, want dit heeft alles wat een dagje uit met kids nodig heeft. Ik heb aan mezelf al beloofd dat ik dit jaar sowieso ga, maar wat zou het leuk zijn om dit hele belevenis-arrangement te winnen voor ons gezinnetje!??

  2. avatar
   Anne-Sophie VdBosch zegt:

   Mijn grootmoeder was een echte Loenhoutse en als kind ben ik een paar keer naar de stoet geweest.

   Sinds moemoe er niet meer is, is dat niet meer gebeurd. Ik zou dolgraag die nostalgie en herinneringen aan haar nog eens ophalen tijdens de fameuze bloemencorso.

 19. avatar
  Ellen Cools zegt:

  Waarom ik zou willen winnen?
  Waarom zou ik NIET willen winnen ?
  Lijkt me leuk om deze dag eens op een andere manier te beleven met onze hele gezinnetje…
  Gewoon het lezen van de blog geeft me kippenvel, en kriebels in mijn buik, en een krop in mijn keel…
  Winnen winnen winnen ??????

  1. avatar
   Ellen Faes zegt:

   Ow! WoW.
   Mijn grootvader maakte altijd mee de grote wagens voor in Loenhout te rijden. Nooit ben ik kunnen gaan kijken. Zelf maakten en trokken we altijd een wagentje in de kleine
   Bloemenstoet van Wommelgem. Maar dat was helemaal niet hetzelfde als die van Loenhout. Dus misschien nu? Met zijn achterkleinzoon. Duimen maar!

  2. avatar
   Elien zegt:

   Waarom winnen? Omdat ik mijn kinderen alle magische momenten wil laten beleven en zeker als het ‘folklore’ is!

   ???

  3. avatar

   Omdat we intussen 6 jaar in wuustwezel wonen en nog nooit naar de bloemencorso zijn gaan kijken ?‍♀️ Jouw blog heeft me overtuigd dat dit echt een leuk uitstapje met de kids kan worden ?

 20. avatar
  Anneke zegt:

  Ooh wat een nostalgie, van zolang ik me kan herinneren gingen we jaarlijks als kind hier naartoe… En stonden we ook gezellig op de rommelmarkt 25 jaar geleden ? Wat een geweldige tijd zo met de hele family… Maar opeens in’s het verwaterd en ben ik er niet meer geweest. Wat zou het geweldig zijn om deze te winnen en samen dit nostalgische moment met mijn eigen gezin te kunnen delen ☺️ wij duimen ???

 21. avatar
  Sofie Willebrords zegt:

  Wat een leuke winactie! Hier zouden wij viertjes zoveel deugd van hebben…

  Like op facebook, check!
  Volgen op Instagram, moeilijker vermits ik dat niet heb, maar in gedachten: check!

  De bloemencorso in Loenhout is al jaaaaren traditie voor mijn oudste dochter en ik. Van te voren bloemenvelden en corsoplaatsen gaan checken. De dag zelf met het fietsje naar daar. Veel spanning en nieuwsgierigheid. Ons favoriete plaatsje uitzoeken en … Bewonderen maar! Dit jaar mag de jongste voor de eerste keer mee. Allemaal niet evident vermits onze dames niet goed tegen lawaai kunnen, maar met een koptelefoon en de nodige voorbereiding lukt het ons elk jaar ?

  Had ik al gezegd dat wij heeeeeel graag willen winnen? ?

  Groetjes!

 22. avatar
  Mascha van der Laag zegt:

  Ik zou dat graag willen voor mijn gezin. Wij zijn op dit moment erg druk met ons eigen corso in Zundert en hoe mooi zou het zijn om dit af te sluiten om naar jullie mooie creaties te mogen komen kijken. Een familie uitje dat we graag zouden beleven met z’n allen. Nu zien we elkaar niet veel en dan samen deze mooie dag beleven is zeker welkom.

 23. avatar
  Elke Janssens zegt:

  De bloemencorso is voor ons niet onbekend. Vroeger jaarlijks traditie om naar al die pracht en praal te gaan kijken aangezien mijn vader van Loenhout afkomstig is. Zelf ook een keertje een wagen gebouwd en meegelopen. Nu proberen we elk jaar te gaan om het ook aan de dochter te laten zien

 24. avatar
  Amber Veldeman zegt:

  In mijn streek (Dendermonde) hebben we een eigen bloemencorso, maar die van jullie is tot bij ons bekend! Het zou fijn zijn om op deze manier kennis te mogen maken met jullie pracht en praal! Loenhout, here we come ?

 25. avatar
  Britt lauryssen zegt:

  Omdat ik elk jaar bij jullie de mooie foto’s zie en dit zelf nog nooit int echt gezien heb . ❤?

 26. avatar
  xx80xx zegt:

  Wat zou het fijn zijn om ons eens een hele dag met ons drietjes onder te dompelen in de feestvreugde en de schoonheid van de bloemencorso ?

 27. avatar
  Diete Bruurs zegt:

  Wat leuk!! Na een aantal jaren intensief zelf mee te bouwen aan de wagen van het Oosteneind ?. Is het misschien wel eens leuk de andere kant te ontdekken ?? De stoet een langs de andere kant mee te maken!! Altijd een geweldige dag om te beleven en waaaaauuuuw wat een pracht elk jaar opnieuw ?

 28. avatar
  Fleur zegt:

  Wauw, wat een mooie en hartverwarmende traditie. Alleen al op de foto’s ziet het er geweldig uit, laat staan in het echt… Dit zou een super leuk uitstapje zijn samen met ons zoontje Nand! ?

 29. avatar
  Kirsten zegt:

  mijn mama zegt al ja-ren dat ze nog eens naar de bloemencorso wil gaan kijken, waar ze als kind vaak met haar ouders en zussen naartoe ging. moederdag vandaag dus ik gok dat de patroonheiligen me misschien wel extra gunstig gezind zullen zijn (fingers crossed).

 30. avatar
  Nele Gommers zegt:

  Vroeger gingen we elk jaar (afkomstig van Braken), maar sinds ik verhuisd ben naar Limburg, én in weekends werk,… is het er niet meer van gekomen! Nu ik zelf een dochtertje heb, zou het superleuk zijn om toch nog eens naar de bloemencorso te gaan! (En, omdat mijn papa bij het Boerenijsje werkt, en elk jaar standaard staat te scheppen tegenover het schaliënhuis). Superleuke winactie!

 31. avatar

  Net zoals Nies van reismicrobe heb ik een druk bestaan. Beroep + bijberoep + huishouden is vaak veel te weinig tijd voor de kindjes. Dit pakket zou nog eens een mooie kans zijn om samen een super toffe uitstap te beleven en al dat moois eindelijk eens te bewonderen. Al elk jaar over gesproken, maar er nog nooit geraakt. Duimen maar ?

 32. avatar
  Karen van aken zegt:

  Het is een top actie!!! Ik doe mee ook al woon ik in loenhout… maar ik zou ze weg geven aan een gezin die het niet makkelijk heeft. Zo dat ze ook kunnen genieten samen met ons achteraf voor de deur van een gezellig samen zijn❤

  1. avatar
   Tine Adams zegt:

   Wat n super leuke actie ! Wij zouden héél graag eens met onze 2 kids naar de corso in Loenhout gaan. Een jaar geleden kwam er aan zee ook een bloemencorso.. ik maakte ons zoontje er warm voor met het idee dat het net zo prachtig zou zijn als in Loenhout. (Hij wist nog niet wat hij kon verwachten dus maakte ik hem graag enthousiast). Ik had het over heeeeele grote wagens, muziek, knappe snoeten en zoveel meer.. . Maar oeps.. toen bleek de huidige parade toch ècht niet te kunnen typen aan de corso van Loenhout en dus ook niet aan mijn enthousiaste woorden. Mats bleef vragen.. “maamaaa waar blijven nu die héle grote wagens???”. Eventjes vergist dus. :). Dit zou dus wel een unieke kans zijn om mijn enthousiaste woorden van toen, te kunnen staven ! Duimen omhoog

 33. avatar
  Nathalie Goetschalckx zegt:

  Wij zijn zelf niet van Loenhout, maar gaan wel elk jaar naar de Bloemencorso. Vooral onze jongste zoon is er gek van. Hij gaf al een spreekbeurt over de corso, kreeg voor zijn nieuwjaar toevallig niet 1 maar 2 corso kalenders, volgt al het nieuws op de voet,… Het zou superleuk zijn als we zo’n pakket met gadgets en tickets zouden winnen gezien hij maandag jarig is.

 34. avatar
  Katrien Meys zegt:

  Wauw wat een geweldige winactie is dit!!! Mijn mama en ik zijn al jaren verzot op de Corso ? we houden beide van bloemen dus deze bloemenstoet is een hoogdag! Ik heb je blog gelezen en het klopt allemaal, het is echt een hoogdag voor het hele gezin! Alle leeftijden genieten mee van de Corso! Leuk om ook de geschiedenis van de Corso in Loenhout met ons te delen…We hebben al vele bloemencorso’s bezocht in binnen en buitenland, maar die van Loenhout is de mooiste en de gezelligste ? Deze fantastische prijs winnen zou dan ook geweldig zijn om mijn lieve mama eens in de bloemetjes te zetten ??? letterlijk en figuurlijk ??

 35. avatar
  Van tilborg bonny zegt:

  Wooow wat een leuke winactie, en de bloemencorso is altijd gezellig en mooi om daar een gezinsuitstapje van te maken.

 36. avatar
  Tinne zegt:

  We zijn er elk jaar. Kids doen soms zelfs mee als figurant. Ook de rest van de familie komt altijd kijken. Dus winnen zou superfijn zijn

 37. avatar
  Sarah (studiomus) zegt:

  Wat een leuke winactie!!
  Met een man met loenhoutse roots is dit een leuke uitstapje als herinnering aan die fijne tijd toen hij nog bloemen mee ging steken.
  Onze kindjes vinden het geweldig die bloemenpracht!

 38. avatar
  Cissy zegt:

  Na al die jaren dat ik niet ben geweest wil ik er nu echt eens heel graag naartoe met het gezin, op foto’s zijn de wagens al heel mooi maar in het echt moet het nog mooier zijn met die mooie dahlia’s

 39. avatar
  Natasha zegt:

  Na vele tegenslagen krijg ik eindelijk zelf een kindje. Het zou fijn zijn dat ik dit evenement voor de laatste keer zou kunnen doen, maar dan eens op een speciale manier met mijn mama.

 40. avatar

  Omdat we hier houden van leuke uitstapjes en mijn 4 spruiten dit al lang op hun wishlist hebben staan na het lezen van tinyboeken ? dus please pick us ❤

 41. avatar
  Van Lysebetten ilse zegt:

  Vorig jaar voor de eerste keer ontdekt. Wauw wat prachtig! Het zou zo fijn zijn om dit exclusief te beleven met mijn dochter en mijn mama, ze is jarig op 1 september. Als ik met dit extra cadeau kan uitpakken is dit echt wel de kers op de taart ?

 42. avatar
  Hannelore zegt:

  Omdat het als inwoner van Wuustwezel (Gooreind) schandalig is dat ik nog nooit naar de bloemencorso ben geweest. Hoog tijd om daar verandering in te brengen!

 43. avatar
  Annelies zegt:

  We gaan elk jaar. Dus het zou superfijn zijn om dit te winnen.. ???

 44. avatar
  Jessica vanmeerbeeck zegt:

  Wat een leuke winactie! Uitstapjes zijn altijd leuk maar deze met de veeeeele bloemen zullen onze meisjes geweldig vinden! We zouden het super fijn vinden om met het gezin een daguitstapje te maken, te genieten van elkaar, van de omgeving en al dat moois. ???

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *