Vakantiewoning Interhome

Wij geven een Interhome vakantiewoning in Spanje weg. En het is echt. No mopke! Van Reismicrobe en Interhome mag iemand van jullie een weekje gaan genieten, ontspannen, opladen, … aan de Costa Blanca in Spanje, zomaar. Omdat iedereen een break verdient.

Sinds kort is Reismicrobe trotse ambassadeur van Interhome vakantiewoningen. Interhome heeft meer dan 33.000 vakantiehuizen en appartementen in 34 landen. En daar zit altijd voor iedereen wat wils tussen: een chalet, een villa met zwembad, een appartement of vakantiehuis. Extra handig is dat Interhome een klantendienst heeft waar je 7 op 7 met je vragen terecht kan én dat hun partners op je bestemming ook steeds voor je klaar staan met een uitgebreide service.

In mei mogen wij gaan relaxen in een heerlijk vakantiehuisje in de Algarve, Portugal. We tellen zo af! Maar… Voor wij van zon, zee en strand gaan genieten met ons drietjes, wil ik iemand van jullie gelukkig maken. Want wat is er leuker dan dat! Wat valt er te winnen? Een vakantiewoning aan de Costa Blanca voor één van mijn lezers en de partner en/of het gezin!

Heerlijk ontspannen in vakantiehuis Fiona in Jávea Xàbia

Interhome vakantiewoning

Deze Interhome vakantiewoning is een droom en heeft alles wat je nodig hebt om te relaxen. Het huis heeft vier slaapkamers & een open keuken. Buiten kan je genieten van ligstoelen, een BBQ maar het allerbelangrijkst (in de ogen van deze watterrat dan toch): een zalig openluchtzwembad. Er is WiFi én je kan bij het huisje parkeren. Het huis is kindvriendelijk, want dat vinden we bij Reismicrobe belangrijk.

De tuin is 850m² groot en heb je helemaal voor jezelf. Het is mooi aangelegd met planten en er is zelfs een buitendouche. Een winkel heb je op 1.5 km, een supermarkt op 7 km en het dichtstbijzijnde restaurant op 800 meter. Het huis ligt in de wijk Ambolo op een dikke drie kilometer van een stenenstrand en op acht kilometer van een zandstrand.

Vakantiewoning Interhome

Javea is schitterend gelegen en geniet zelfs in de winter van een aangenaam klimaat. Het is een bekende stad met zo’n 38 000 inwoners en ligt op 110 km ten zuiden van Valencia en 90 km ten noordoosten van Alicante. Leuk om te weten: er is elke dag een visveiling bij de haven met overdekte markt. Het huis ligt uit het centrum zodat je van een rustige omgeving kan genieten, een huurauto is daarom wel noodzakelijk.

Vliegen doe je dus best op Alicante of Valancia. Vluchten kan je gemakkelijk zelf online zoeken en boeken, en de huurwagen ook. Rest je alleen nog even deze giveaway binnen halen.. Jammer dat ik zelf niet kan mee doen 😉

Vakantiewoning Interhome

Vakantiewoning Interhome

Hoe maak ik kans op een gratis vakantie?

  • Bekijk het te-winnen-vakantiehuis op de website van Interhome
  • Droom weg en bedenk wat je zo leuk vindt aan dit huisje
  • Vertel me waarom jij hier op vakantie wil in een reactie onder deze blogpost
  • Volg Reismicrobe op Facebook & Instagram en deel de post met je vrienden
    (als zij winnen, kan je misschien alsnog mee 😉 )

Praktisch: de winnaar van deze giveaway kan op vakantie van 16/9/2017 tot 23/9/2017. Doe je mee, dan gaan we er van uit dat je beschikbaar bent. Je wint het verblijf in het vakantiehuis. Vliegtickets zijn voor eigen rekening. De wedstrijd loopt van 10/04/2017 tot 01/05/2017.

Spannend!