Zwanger

Ik wacht al zo lang om dit te mogen uitschreeuwen. Al weken houd ik dit voor mezelf. Al weken houd ik de spanning er in. Al weken loop ik zenuwachtig rond. Nu onze familie en vrienden het weten, zijn jullie eindelijk aan de beurt. Gelukkig, want ik hou het niet meer!

Want ja, ik heb groot nieuws. Reismicrobe breidt uit. Ons team wordt groter. We voegen een lid toe aan ons reisgezelschap. Straks reizen we niet meer met twee.

Zwanger
Maar met drie! IK BEN ZWANGER ! Eind september verwachten Geert en ik een kleintje 🙂

Ik ben nu 19 weken zwanger, bijna in de helft dus. Ik voel me goed, super zelfs. Ik heb me nooit misselijk gevoeld of moeten overgeven. Ik ben wel moe geweest (en nog hoor), ben in Cyprus ontelbare keren moeten stoppen om te plassen en had steeds koekjes of fruit op zak voor die ontembare honger die zo vaak de kop opstak. Maar! Geen klagen hoor, er huist een leventje in mij. Ons kleintje is nu ongeveer 20 cm en weegt 200 gram. A lot of growing to do! Laat die ronde, bolle buik maar komen. Ik ben nog nooit zo klaar voor iets geweest.

Verwacht je in de toekomst op Reismicrobe dus maar aan blogs over reizen met een baby (sorry guys!). Maar eerst: nog wat bloggen over zwanger reizen want in Cyprus was ik 12 weken zwanger, in Marrakesh 15 en in Lissabon zal ik er 24 zijn. Ik denk dat ik me straks wel ervaringsdeskundige mag noemen om er over te kunnen bloggen. Ik deel mijn tips straks graag met jullie, want zwanger of niet… Reizen blijft heerlijk!

Zwanger
Whoehoe! Zo blij dat het er uit is. Het nieuws hé, de baby mag nog even blijven zitten. En voor de nieuwsgierigen. Yep, wij kennen het geslacht. En nope, wij delen het met niemand. Ons klein geheimpje.

Dit nieuws, samen met mijn nieuwe job heeft een wereld van verschil gemaakt voor mij. Ik voel me duizend keer lichter dan in 2015, ook al ben ik misschien al een kilootje bijgekomen van de zwangerschap. Ik ben herboren. Vorige week sprak ik een ex-collega. Die vond dat ik er anders uit zag. Ik zei, geen idee.. Ik heb geen nieuwe haarkleur of … Maar toen wist hij het: ontspannen. Ik zag er ontspannen uit. Wat een compliment!

Een nieuwe job. Een nieuw leven. Een nieuwe Nies.

zwanger
De credits voor de foto’s zijn voor Floor Bogaerts, mijn nichtje en een getalenteerde fotografe. Thanks girl voor het vastleggen van dit bijzondere moment.

Moest iemand trouwens de ‘Y’ vinden, geef gerust een seintje. Die ging namelijk vliegen aan het einde van de shoot. Ik wilde even heel boos worden op Geert, maar ik liet in het begin van de shoot de A bijna vliegen, dat was erger geweest 😉 Er stond een verschrikkelijke wind, en het kon elk moment beginnen regenen. Maar dat deerde ons niet, want wij mochten ons nieuwtje bekend maken!

En nu ga ik een dutje doen.