Socialized

Patat. Een paar dagen voor ik na mijn moederschaprust weer zou gaan werken, kreeg ik mijn ontslag. Door economische redenen en een herorganisatie kon ik niet blijven. Daar stond ik dan met een diepvriezer vol moedermelk en de onthaalmoeder betaald. Mijn hart sloeg over, wat nu?

Op een of andere gekke reden, had ik er snel vrede mee. Ik heb voor hetere vuren gestaan vorig jaar toen ik zelf ontslag nam na een zware periode op mijn vorig werk en 2 miskramen. Een opzegperiode van 6 weken waardoor ik plots extra tijd kreeg met Morris. Ik zag het bijna als een cadeau, hij wordt immers nooit meer zo klein.

Meneertje Morris

Omdat ik niet van het stilzittende-type ben, was het al snel vooruit met de geit. Solliciteren maar! Ik zag meteen een vacature die me super hard aansprak, dus ik ging er helemaal voor. Ik kwam van een kale reis thuis. Het gesprek verliep totaaaaal niet hoe ik het gehoopt had, maar het deed me wel de ogen openen. Het afdelingshoofd zei me dat ze dacht dat ik niet eens tijd had voor een job: een blog, een bedrijfje in bijberoep, veel reizen, .. Haha! Ik lachte het weg en vond dat ze voor mij dingen aan het invullen was. Hoe durfde ze!

Thuis liet ik alles bezinken en viel de puzzel in elkaar. Misschien had Madam-ik-vul-alles-voor-u-in wel gelijk. Misschien heb ik geen ‘tijd’ meer voor een ‘echte job’ en moet ik gewoon meer van mijn hobby een beroep maken. Beslissing: ik neem nu de tijd. Ik zoek uit of mijn bedrijfje wat kan worden, in plaats van te proberen een nieuwe job te zoeken. En ik blaas weer wat nieuw leven in die blog van mij, waar ik toch zo graag over het moederschap en onze reizen schrijf.

Ge moogt mij altijd een duwtje in de rug geven en m’n Facebookpagina liken: www.facebook.com/socialized.be of bezoek m’n website op www.socialized.be en laat de tamtam zijn werk doen bij je ondernemende vrienden, familie of kennissen!

Wat denken jullie.. Goeie beslissing?

Ontwerp logo: Effenaf Graaf
Ontwerp website: Arty Pictures